Få skreddersydd

Din reise til Antigua & Barbuda

image

På Antigua & Barbuda er livet en strand, og strand en del af livet.

Antigua & Barbuda er en av Karibiens mest attraktive reisemål. Øyene har tilsammen hele 365 strender – én til hver dag året rundt. Dette er et paradis om man ønsker en avslappende ferie uten å være omgitt av mange turister eller mennesker generelt. Øyene er beliggende blant frodige grønne omgivelser og historiske severdigheter, og er nesten 100% omringet av koralrev og skipsvrak.

Uansett om dere hungrer etter hvite eller rosa sandstrender, kulturhistorie, dykking eller snorkling, så finner man det her. Det er faktisk en gammel engelsk koloni, noe som også er grunnen til at lander har engelsk som nasjonalspråk. Ta turen gjennom hovedstaden St. John’s, og opplev de flotte fargerike bygningene, imens dere nyter solens stråler fra en skyfri himmel. Hvis dere oppleve sandstrender med rosa skjær eller bare trenger til å dra ut pluggen noen dagen – så bør dere ta turen ut til Barbuda og nyte friheten – her kan dere nyte stillheten.

 

Din reise til Antigua & Barbuda

  • Vannsport
  • Strand
  • Kultur
  • Dykk/Snork
  • All-Inclusive
  • Uturistet
image

VANNSPORT

For dere som liker vannsport, uansett om det er båtturer, dykking og snorkling, kajak eller andre aktivitets til vanns så er det nesten garanti for at dere kan oppleve det på Antigua & Barbuda. Utallige turoperatører og utleiere er klar til å hjelpe dere avsted på en opplevelse for livet, hvis dere er klar til for å utforske små hemmelige og øde strender, skipsvrak eller noe helt fjerde.
En stor anbefaling er Stingray City, hvor dere kan snorkle med rokker.

image

STRAND:

Strender er iallfall ikke en mangelvare på Antigua & Barbuda, hvor der finnes hele 365 av de – én til hver dag hele året rundt. Noen av de mest populære omfatter bl.a. Valley Church Beach og Darkwood Beach på Antigua, samt Lighthouse Bay og Pink Beach på Barbuda.
Hvor sandet på Antigua er kritthvit, så kan man på Barbuda finde strender med et streif av rosa sand. Sandet får denne eksotiske fargen på grunn av knuste koraller langs kysten.

image

KULTUR:

Selvom Antigua & Barbuda i særdeleshet er kjent for sine utopiske strender, så har øyene også en spennende kulturhistorie. I English Harbour finner dere f.eks Nelson’s Dockyard.
Nelson’s Dockyard er en kulturarv og marina i området English Harbour på Antigua. Her kan dere få en guidet tur rundt i området, som bl.a. også inkluderer Clarence House og Shirley Heights.
Fra Shirley Heights får dere en nydelig utsikt over marinaen, som huser store yachts, catamaraner og seilbåter.

image

DYKKING / SNORKLING:

Hvis dere leter etter et reisemål med gode dykke og snorkle sites, så er Antigua og Barbuda et godt sted å begynne. Øyene er nesten 100% omringet av koralrev og skipsvrak. På Antigua er Cades Reef et av de mest populære steder at snorkle. På Barbuda er det eksempelvis muligt å snorkle direkte ut fra stranden, hvor dere kan være heldig å finne et eller flere skipsvrak. Her ligger nemlig utallige vrak, og flere mener å vite at det finnes hundrevis som fortsatt ikke er lokalisert.

image

ALL INCLUSIVE:

Selvom Antigua & Barbuda ikke er like stor på all inclusive hoteller som eksempelvis Mexico, Den Dominikanske Republikk og Jamaica, så finnes konseptet her likvel i stor grad. Antigua er stedet, hvis man ønsker en ferie i ro og fred, hvor mat og drinker blir servert, og hvor man har muligheten for å dra på en utflukt eller bli med på ulike aktiviteter. Dere kan få all inclusive på alt fra 3-stjernede hoteller til luksuriøse 5-stjernede resorts, som f.eks på det nyåpnende luksuriøse Sandals Grande Antiguan Resort & Spa

image

UTURISTET:

Med 365 strender – mange av dem uberørte, så er Antigua & Barbuda et paradis om man ønsker en avslappende ferie uten å være omgitt av mange turister eller mennesker generelt. På Antigua er det enkelt å finne B&B, hotell eller resort, som ligger avsidiges og vekk fra souvenirshops, cruiseskip og større byer. Her nyter man havets brusen og den stekende sola. For den ultimative uturistede opplevelse, så anbefaler vi å oppholde seg noen dager på Barbuda, hvor dere kan slentre deg bort over de hvite og rosa sandstrender, og nyte stillheten.

image

5

Raske fakta om Antigua & Barbuda

Fact # 01

• Gj.snitt. Temperatur Sommer (MAI-OKT):

30O

Fact # 2

• Gj.snitt. Temperatur Vinter (NOV-APR)

27O

Fact # 03

Valuta

XCD,USD

Visste du at det finnes 365 strender på Antigua & Barbuda - én til hver dag året rundt?

Visste du at det på Barbuda finnes rosa sandstrender farget av de knuste koraller langs kysten?

Fact # 04

Innbyggere

90.000

Fact # 05

Ca. Daglig matbudsjett pr. person

550,-

Andre reisemål

Guadeloupe

Karibien

Guadeloupe

Turks & Caicos

Karibien

Turks & Caicos

Cayman Islands

Karibien

Cayman Islands

Jamaica

Karibien

Jamaica

  • Trelde Næsvej 95, 7000 Fredericia
  • CVR Nr.: 37555495
  • Tlf: +47 23 96 51 71
  • Mandag – Søndag kl. 10.00-22.00
© 2020 Caribia.no - Alle priser og informasjoner er veiledende, og vi tar forbehold for feil, prisstigninger, endringer og utsolgte elementer (fly, cruise, hoteller m.m) Medlem af Danmarks Rejsegarantifond (Reg. Nr. 2688)