Få skreddersydd

Din reise til Bahamas

image

Det første dere tenker, når dere hører om Bahamas er som regel kritthvite strender, lyseblått hav og svaiende palmer. 

Det er presis det det er – men Bahamas er også så mye mer! Dere finner bl.a. her det imponerende Atlantis Resort, som ligger på Paradise Island. Byen byr på alverdens aktivitetsmuligheter, strender og eget vannland. 

Her er perfekte hvite sandstrendene, snorklemuligheter, barnevennlige resorts og også mange aktivitetsmuligheter. Øyen har noe for enhver! Uansett om dere er til avsidiges øyer hvor det er ro og fred, eller store imponerende resorts med et stort utvalg av aktiviteter.

 

Steder som Exumas, Andros og Paradise Island er alle eksempler på, at perfekte strender virkelig finnes!  På Andros Island – en av de største øyene øygruppen, her finner dere verdens tredje største koralrev. I tillegg kan dere her oppleve de populære ”blue holes” og undervannshuler. Både Exumas og Andros er fortsatt svært uspolerte, og et besøk verd.  Det er også på her, hvor dere får servert fritert konkylie eller kan svømme med ville smågriser ved Pig Island – en helt fantastisk opplevelse. 

 

 

Perfekt at kombinere med Miami. Så dere får best mulige opplevelser på dere reise til Karibien. 

Reiseforslag til den destinasjonenDin rejse til Bahamas

  • Vannsport
  • Strand
  • Dykk/Snork
  • Golf
  • Barnevennlig
  • Uturistet
image

VANNSPORT:

Atlantis Resortet på Paradise Island er der moroa er. Resortet som består av fire seperate hoteller har eget vannland med river ride, sklier og store basseng, i tillegg til dykkemuligheter og svømming med delfiner. Eller hva med å være gå tur under vannet med hai, rokker eller være dyretrener for en dag? Nesten alt er mulig på Atlantis. Andre steder på Bahamas er Stand Up Paddle Boarding utrolig populært og en morsom opplevelse man ikke bør gå glipp av.

image

STRAND:

Det er helt sikkert ikke en overraskelse at strendene på Bahamas er noen av de beste i hele verden. Steder som Exumas, Andros og Paradise Island er eksempler på, at perfekte strender virkelig finnes. Hundredevis av strender på Bahamas er dog fortsatt uspolerte, så her har dere fortsatt muligheten for å finne deres helt eget paradis. En av de mest spennende reisemål på Bahamas er øya Bimini, hvor strendende er kritthvite, med turkisblått lunt havvann. Ikke langt fra øya Eleuthera finner dere Harbour Island, hvor det dessuten finnes store brede og nærmest øde sandstrender – presis som i et eventyr. Vi kan også anbefale en tur it til Pig Island hvor dere på en liten ubebodd øy der det kun lever en stor gruppe smågriser. Grisene svømmer rundt og bader med gjestene sine og elsker oppmerksomheten de får – en morsom og annerledes opplevelse.

image

DYKKING & SNORKLING:

På Andros Island – en av de største øyene i Bahamas øygruppen finner dere verdens tredje største koralrev. I tillegg kan dere oppleve de populære ”blue holes” og undervannshuler. Et levende koralrev er ensbetydende med millionvis av fargerike fisk og havdyr. I tillegg er Andros kjent som Bahamas’s største fredede område, ettersomd et er hele 5 nasjonalparker her. Snorklingen og dykkingen er like god for både nybegynnere såvel som erfarne her.

image

GOLF:

Det er gode muligheter for å få seg et slag golf på Bahamas. Fra banen på det luksuriøse One&Only Resort til Ocean Club Golf ved Atlantis og Emerald Reef Golf Course ved Sandals hotellet på Exumas. Her finner dere med garanti den perfekte golfbanen, uansett om dere kun ønsker en rask eller ufordrende runde langs det nydelige havet. Bahamas har noe for enhver – både nybegynnere og erfarne.

image

BARNEVENNLIG:

Selvom hele Nassau, hovedøya på Bahamas, er svært barnevennlig, så er det især Atlantis Resorts på Paradise Island, et ekte himmelrike for barn og ikke minst også de voksne. Her er alt dere kan tenke dere. 20 ulike pools og naturlige basseng, vannland, akvarium med haier, mulighet for å svømme med delfiner og mye mye mer. Strenden ved hotellet er omtrent definisjonen på perfekt, så her er det stor sannsynlighet for at familieferien blir en av de beste.

image

UTURISTET:

Hvor Nassau og Paradise Island er to av de mest besøkte steder på Bahamas, så finnes det mange småøyer som fortsatt er godt skjermet for masseturismen. Øyer som Exumas og Andros er fortsatt svært uspolerte. Få luksuriøse resorts, begrensede shoppingmuligheter og en avsidiges plassering betyr, at disse perler forblir autentiske dagen idag.

5

Raske fakta om Bahamas

Fact # 01

• Gj.snitt Temperatur Sommer (MAI-OKT)

29O

Fact # 02

• Gj.snitt. Temperatur Vinter (NOV-APR)

26O

Fact # 03

Valuta

BSD,USD

Visste du, at verdens lengste hulesystem under vand finnes på Bahamas i Lucayan National Park?

Visste du, at det finnes en øy på Bahamas, som kun er bebodd av smågriser. Øya heter Big Major Cay og ligger i området ved Exumas.

Fact # 03

Innbyggertall

400.000

Fact # 03

Daglig matbudsjett pr. person,

650,-

Andre reisemål

St Lucia

Karibien

St. Lucia

Curacao

Karibien

Curacao

Jamaica

Karibien

Jamaica

  • Trelde Næsvej 95, 7000 Fredericia
  • CVR Nr.: 37555495
  • Tlf: +47 23 96 51 71
  • Mandag – Søndag kl. 10.00-22.00
© 2020 Caribia.no - Alle priser og informasjoner er veiledende, og vi tar forbehold for feil, prisstigninger, endringer og utsolgte elementer (fly, cruise, hoteller m.m) Medlem af Danmarks Rejsegarantifond (Reg. Nr. 2688)