Få skreddersydd

Din reise til Barbados

image

Barbados har alt!

På Barbados kan dere velg mellom alt. Her er budsjettvennlige 3-stjernede hoteller til 5-stjernede luksusresorts, uimotståelige badestrender, dynamisk natteliv, og en av Karibiens største kulturskatter i hovedstaden – Bridgetown.

 

Snorkler dere utfor øya er dere nesten garantert å spotte en havskilpadde eller to. Overalt i Karibien finner dere nydelige strender, så det kan være vanskelig å velge. Hvis dere ønsker å ligge ved mer enn en strand i løpet av ferien, så er denne øy verdt et besøk! Hvis dere er i tvil om dere ønsker en kulturferie, strandferie, opplevelsesferie eller gode muligheter for å danse eller shoppe – da er Barbados også et godt valg.

Carlisle Bay byr på en av de strendene hvor dere stopper opp og tenker WOW. Bridgetown som er hovedstaden på Barbados er på UNESCO’s liste over verdens kulturarv, og så er det her verdenstjernen Rihanna er født og oppvokst og hvor barene i St. Lawrence Gap sørger for at dere kan danse til den lyse morgen.

 

Denne øy er en drøm for både barn og voksne. De rolige sandstrendene på vestkysten er perfekte for de de som ønsker en rolig ferie uten masseturisme. Her vill barna kunne nyte sola dagen lang, bygge sandslott og leke i vannet.

Din reise til Barbados

 • Krydstogt
 • Vannsport
 • Strand
 • Dykk/Snork
 • Natteliv
 • All-Inclusive
 • Golf
 • Barnevennlig
 • Gourmet
 • Ekstravagant
image

CRUISE:

Hvis dere ønsker å kombinere et opphold i Karibien med et cruise så er Barbados et godt sted å begynne. Herfra kan dere bli med på et cruise i det sørlige Karibien, som legger til ved en ny øy omtrent for hver dag i løpet av den ukelange turen. Det er generelt avreiser med Carnival Cruise Line hver uke fra Barbados, hvor dere bl.a. kan oppleve de fantastiske øyene Antigua & Barbuda, Grenada og St. Kitts & Nevis.

image

VANNSPORT:

Hvis dere liker fart og moro, så bør dere oppsøke den sørelige og vestlige kysten på Barbados. Her kan dere bl.a. leie vannscooter, paraglide eller teste talentet deres på et surfebrett. Barbados er et verdenskjent reisemål blant både kitesurfere, windsurfere og paddle surfere. Her er det nemlig gode forhold både for nybegynnere som erfarne. Hvis dere liker å ta livet litt mer med ro så kan vi anbefale en dagstur ut med catamaran. Flere av turoperatørene tillatter maks 14 personer ombord, slik at det blir en hyggelig og mer intim opplevelse. I løpet av turen seiler dere ut til et område hvor havskilpaddene får mat og hvor det blant annet er flere sipsvrak. Det er en helt unik opplevelse å snorkle med disse vakre skapningene og ikke minst å oppleve de enorme skipene på havets bunn. All mat og drikke er inkludert i løpet av turen, som ofte er høydepunktet i løpet av ferien.

image

STRENDER:

Overalt i Karibien finner dere nydelige strender, så det kan være vanskelig å velge. Hvis dere ønske rå ligge ved mer enn en strand i løpet av ferien, så er Barbados verdt et besøk. Øyas strender langs hele sør og vestkysten er blant de fineste og mest eksotiske i Karibien. Våre favorittstrender på øya inkluderer Pebble og Brownes Beach ved Carlisle Bay, men Crane Beach på østkysten er også guddommelig vakker. Her har det puddermyke sandet et rosa skjær etter fargen fra knuste koraller som skylles i land. Fra Bridgetown og oppover ekstravagante vestkysten, finner dere små og eksotiske strender omgitt av palmer og facinerende hoteller. Det er også her dere finner det ekstravagante leilighetskomplekset One Sandy Lane, hvor bl.a. Rihanna eier en stor leilighet. Alle strendene på Barbados er offentlige, så det er bare å velge å vrake til dere finner deres helt egen favoritt.

image

DYKKING & SNORKLING

Snorkler dere på Barbados er dere nesten garantert å se en havskilpadde. De vakre skapningene holder nemlig til langs sør og vestkysten hele året rundt. De fleste ser dere ut for Carlisle Bay, hvor dere kan snorkle rett ut for stranda. Her ble det i gamle dager tømt ut fiskerester fra fiskerne, som gjorde at havskilpaddene alltid var rett i nærheten. Det er også ut for Carlisle Bay at det ligger ikke mindre enn tre flotte skipsvrak. På gode dager med lavvann ligger det ene vraket så høyt at dere kan stå på det og fortsatt ha hodet over vann. Havet er dessuten utrolig klart på Barbados, og dere har derfor alltid en god siktbarhet når dere snorkler og dykker utfor øya.

image

NATTELIV:

Nattelivet på Barbados er fargerikt og variert, hvor dere bl.a. kan velge mellom på nattklubber, barer eller å nyte kvelden i en lounge. Det beste nattelivet finner dere i St. Lawrence Gap. Her kan vi anbefale en tur innom The Cove, Old Jamm Inn og Sugar Ultra Lounge, hvor dere kan oppleve alt fra live jazz musikk, til reggae rytmer og de nyeste dj hits. The Gap er stedet, hvis dere vil slå deres litt løs.

image

ALL INCLUSIVE:

For bare noen år siden var ikke Barbados kjent for å være store på all inclusive konseptet, men dette har endret seg markant. De beste all inclusive resorts ligger langs den eksklusive vestkysten, hvor de ligger i private og i flotte omgivelser. Enkelte av hotellene som byr på de beste pakkene er Waves Beach Resort, Island Inn Hotel og det sjarmerende Mango Bay Resort, som ligger i Saint James.

image

GOLF:

Uansett om dere reiser til Barbados på sommeren eller vinteren så er golfforholdene her nær perfekt. Enekelte av Karibiens beste mesterskapsbaner ligger nemlig her på øya. Langt de fleste ligger på den eksklusive vestkysten, og inkluderer bl.a. Barbados Golf Club og de 3 banene ved det luksuriøse resortet Sandy Lane. På den litt mer barske sørkysten finner du Rockley Club, som er for de mer erfarne spillere.

image

BARNEVENNLIG:

Barbados er en drøm for både barn og voksne. De rolige sandstrendene på vestkysten er perfekte for de de som ønsker en rolig ferie uten masseturisme. Her vill barna kunne nyte sola dagen lang, bygge sandslott og leke i vannet. De fleste hotellene på øya har også gode fasiliteter for barn med både basseng og underholdning. De gode mulighetene på øya for både utflukter og vannsport betyr dessuten at dere ikke vil komme til å kjede dere. Vi anbefaler å leie en bil og kjøre rundt på øya. Ta turen innom Harrisons Cave, The Wildlife Reserve og nyt en kokos langs veien. Vi kan også anbefale en tur ut med piratskipet Jolly Roger hvor dere kan skyte med kanoner og oppleve hvordan priatene levde på nært hold.

image

KULINARISK:

Overalt på Barbados finner du godt mat. Alt fra gatamaten i St. Lawrence Gap som serverer saftige burgere, til de finere restaurantene, hvor dere kan få alt fra franske snegler til amerikanske steaks.
En av de beste og mest unike matopplevelsene står Cuz’s Fish Shack for. Denne lille matvognen som ligger rett back hotellet, Radisson Aquatica på Carlisle Bay, serverer de lekreste fiskeburgere. Hvilken fisk det er varierer fra dag til dag, og kan være alt fra flyvefisk til mahi mahi. Cus serverer nemlig kun fisk som er dratt opp fra havet samme dag. En helt annen opplevelse får dere på enten Chambers eller The Tides Restaurant, hvor dere bl.a kan oppleve gourmet fra de franske og asiatiske kjøkken.

image

EKSTRAVAGANT:

På Barbados’ vestkyst ligger det enorme millionvillaer, lejligheter og resort, og det er ingen tvil om at det er her det luksuriøse livet utfolder seg på øya. Fra det ekstravagante One Sandy Lane Resort, hvor Rihanna bor, til Paynes Bay, hvor stranden er som på et postkort. Man ser ofte store yachts legge til langs vestkysten, og det er da også her dere har muligheten for å spotte bl.a Mark Wahlberg, Gwyneth Paltrow og musikkmogulen Simon Cowell og andre internasjonale kjendiser som ofte ferierer her. Hvis dere selv ønsker en bit av den ekstravagante livsstilen på Barbados anbefaler vi et opphold på det sjarmerende og luksuriøse hotellet, The House.

5

Raske fakta om Barbados

Fact # 01

• Gj.Snitt Temperatur Sommer (MAI-OKT)

30O

Fact # 02

• Gj.snitt. Temperatur Vinter (NOV-APR)

28O

Fact # 03

Valuta

BBD,USD

Visste du, at verdensstjernen Rihanna er født og opvokset på Barbados?

Visste du, Barbados tilbyr gratis utdanning til deres innbyggere? Dette betyr, at 97% av øyas befolkning kan skrive og lese.

Fact # 04

Innbyggertall

280.000

Fact # 05

Daglig matbudsjett pr. person, NOK

640,-

Andre reisemål

Aruba

Karibien

Aruba

St Maarten

Karibien

St. Maarten

Guadeloupe

Karibien

Guadeloupe

 • Trelde Næsvej 95, 7000 Fredericia
 • CVR Nr.: 37555495
 • Tlf: +47 23 96 51 71
 • Mandag – Søndag kl. 10.00-22.00
© 2020 Caribia.no - Alle priser og informasjoner er veiledende, og vi tar forbehold for feil, prisstigninger, endringer og utsolgte elementer (fly, cruise, hoteller m.m) Medlem af Danmarks Rejsegarantifond (Reg. Nr. 2688)