Få skreddersydd

Din reise til Cayman Islands

image

Et ekte paradis.

Selvom Cayman Islands er best kjent for å være et av verdens “beste” land for skattely, så byr øya på så mye mer. Her finner dere noen av Karibiens beste snorkle og dykkeområder, ettersom koralrevet rundt på øyene er noe av det fineste i hele verden. Uansett om dere vil bare gå en tur langs den verdenskjente 7 Mile Beach, hoppe i vannet eller spise på en av de kulinariske vinduner restaurantene – så er dere i gode hender på Cayman Islands. 

 

Denne destinasjon består av 3 hovedøer – Grand Cayman, Little Cayman og Cayman Brac.
Tilsammen utgjør de et ekte paradis, som er blant de mest populære i Karibien. Selvom europeere ikke helt har oppdaget Cayman Islands så har spesielt amerikanere lagt sin elsk på disse øyene.  I løpet av deres opphold på Grand Cayman kan dere bl.a. snorkle med rokker, gå en tur gjennom fargerike George Town eller besøke en havskilpaddefarm.

Din reise til Cayman Islands

 • Vannsport
 • Strand
 • Dykk/Snork
 • Shopping
 • Barnevennlig
 • Gourmet
 • Ekstravagant
image

VANNSPORT

Alt som har med vann å gjøre, er populært på Cayman Islands. Dere kan bl.a. stand up paddleboarde, dra på deep sea fishing-tur, padle avgårde i en kajakk, eller kjenne vindsusen på en vannscooter. Det meste foregår på Grand Cayman, som er den største av de 3 øyene. Dere kan også teste ut talentet deres med windsurfing, som er en utrolig populær sport her. Uansett om dere liker litt eller mye action, så er det stor sjanse for at dere kan oppleve det på Grand Cayman.

image

STRAND:

På Grand Cayman finner dere én av verdens nydeligste og kjente strender. Seven Mile Beach er en ekte paradisstrand i Karibieden, med finkornet kritt hvit strand, lyseblått hav og sol året rundt. Langs stranda nyter både barn og voksne disse himmelske omgivelser, hvor dere både finner autentiske strandrestuaranter og flotte hoteller. Hvis man ønsker å ta en tur ut til Little Cayman, så kan vi anbefale et besøk til Owen Island og Sandy Point.

image

DYKKING / SNORKLING:

Hvis dere vil på en vidunderlig snorkle eller dykkerferie, så bør Cayman Islands absolutt vurderes som deres neste reisemål. En uforglemmelig oplevelse venter bl.a. i Stingray City, som er en av de mest kjente og populære attraksjoner. Her seiler dere ut til et lavgrunt område, hvor dere finner det mest krystalklare havet. Her svømmer flere hundredevis av frie rokker rundt, som er som små valper som elsker å bli kost med. Bare det å se de vakre skapningene sveve vektløst gjennom havet er en opplevelse i seg selv. Hvis dere vil dykke, så kan dere fritt velge mellom en av de tre øyene, hvor dere kan oppleve skipsvrak og fisk i allverdens farger. Ut fra Little Cayman finner dere Bloody Bay Marine Park, som er kjendt for deres undervannsvegg, som går mer enn 1800 meter ned i dypet.

image

SHOPPING:

Cayman Islands har raskt blitt et karibisk mekka for shopping, ikke kun fordi det er et taxfree paradis, men også fordi man finner alt fra high-end butikker til små koselige souvenirshops. Mange av disse finner man i området rundt hovedstaden – George Town – men området ved Camana Bay er et av de nyeste områdene, som hvert år får et større utvalg for turister såvel som lokale.

image

BARNEVENNLIG:

Cayman Islands er i den grad en destinasjon, som man fint kan reise til små barn. De fantastiske sandstrender med det rolige vannet er helt perfekt for barn som voksne. I tillegg kan dere snorkle rett ut for stranda på bl.a. Grand Cayman, noe som er morsomt for hele familien. Det er også mange barnevennlige hoteller på øya, som byr på underholdning fra morgen til kveld. En av de aktivitetene som barna virkelig vil sette pris på er det tidligere omtalte Stingray City hvor de kan klappe og kose enorme rokker.

image

KULINARISK:

På Cayman Islands finner dere kulinariske opplevelser for enhver. Her, som ellers i Karibien, spiser man utrolig mye sjømat, og det er ikke uten grunn. Dere kan nemlig få både konkylie, tun, snapper og mahi mahi. Grunnet beliggenheten nærme Jamaica er det også mye jamaicansk mat å finne, Bl.a. jerk chicken. En av de mest populære retter er gryte med konkylie, noe som er et must-try, når dere kommer til The Caymans.

image

EKSTRAVAGANT:

Grand Cayman er den perfekte øya for people watching, for her kommer det mange kjendisser. Dette er blannt annet fordi innkomstskatten ligger nær 0%. Det har gjort Cayman Islands til et av verdens mest populære skattely. På øyene finner man ultra luksuriøse resorts, noen av Karibiens dyreste villaer, high-end shopping og restauranter samt mye annet for de som gjerne betaler litt ekstra for god service og komfort.

5

Raske fakta om Cayman Islands

Fact # 01

Gj. snitt temperatur Sommer (MAI-OKT)

30O

Fact # 02

Gj.snitt. Temperatur Vinter (NOV-APR)

27O

Fact # 03

Valuta

KYD,USD

Visste du, at landingsbanen på Little Cayman, faktisk er en traffikert vei, hvor bilene må stoppe når et fly skal lande?

Visste du, at Seven Mile Beach, som er en av verdens absolutt beste strender, faktisk kun er ca. 5,5 miles lang?

Fact # 04

Innbyggertall

60.000

Fact # 05

Daglig matbusjett pr. person

550,-

Andre reisemål

Bonaire

Karibien

Bonaire

Bahamas

Karibien

Bahamas

Jamaica

Karibien

Jamaica

Krydstogt

Karibien

Cruise

 • Trelde Næsvej 95, 7000 Fredericia
 • CVR Nr.: 37555495
 • Tlf: +47 23 96 51 71
 • Mandag – Søndag kl. 10.00-22.00
© 2020 Caribia.no - Alle priser og informasjoner er veiledende, og vi tar forbehold for feil, prisstigninger, endringer og utsolgte elementer (fly, cruise, hoteller m.m) Medlem af Danmarks Rejsegarantifond (Reg. Nr. 2688)