Få skreddersydd

Ditt cruise i Karibien

Ta på Cruise! Den enkleste, billigste og mest komfortable reisemåten dere kan oppleve flere øyer i Karibien på. 

På cruise kan dere bo ombord på noen av verdens største cruiseskip samtidig som dere glir gjennom det azurblå havet og går i land på noen av de flotteste øyene i Karibien.  Noe av verdens mest frodige og eksotiske natur finner dere i Karibien. 

 

På denne tur har dere fantastiske muligheter for å oppleve noen av områdets beste strender! Dere kan oppleve noen av det mest historiske kulturattraksjoner på den vestlige halvkule og så er mulighetene for vannsport uendelige!

 

Royal Caribbean, Carnival Cruise Line, Norweigan Cruise Line og Holland America er bare noen av de få store redierer som hver uke seiler enorame skip rundt i Karibien. De sikrer passasjerene sine uforglemmelige opplevelser! Forestil dere en uke hvor dere både kan svømme med rokker på Cayman Islands, besøke mayaruiner i Mexico, snorkle ved verdens nestlengste koralrev og danse til reggaemusikk på Jamaica. Hvis det høres ut som noe for dere, bør dere reise på et krydstogt i Karibien.

 

Dette er en reise for hele familien, og en av de beste reisemåtene for barn!  Barna vil føle seg som konger.

 

 

Ditt cruise i Karibien

 • Krydstogt
 • Natur
 • Natur
 • Kultur
 • Strand
 • Dykk/Snork
 • Natteliv
 • All-Inclusive
 • Barnevennlig
 • Gourmet
image

CRUISE

Det er så utrolig mange ruter og muligheter å velge mellom når det gjelder cruise. Hvordan dere skal reise fra, hvilken rute, hvilket rederi, hvilken type lugar og mange andre spørgsmål dukker ofte opp når man skal bestille et cruise. Det kan vi hos Caribia Travels hjelpe dere med å finne ut av. De karibiske cruise er som regel delt opp i tre områder. Det sørlige Karibien, hvor skipene ofte går ut fra San Juan til destinasjoner som Barbados, St. Lucia og Grenada. Reiserutene i det østlige Karibien har ofte sitt utgangspunkt fra Florida i USA, hvorfra dere blant annet kan oppleve De Amerikanske Jomfruøyer, De Britiske Jomfruøyer, Bahamas og Puerto Rico, hvor imot de vestlige ruter typisk går innom Cayman Islands, Jamaica, Mexico og Belize.

image

VANNSPORT

Mulighetene for vannsport er uendelige, når dere er på cruise i Karibien. Alt fra diverse vannleker ombord på skipet til mer ekstrem vannsport på de mange ulike øyene du kommer innom. Dere kan bl.a. oppleve å svømme med delfiner, besøke enorme vannland, kjøre vannscooter, stå på vannski, stand up paddle boarding eller ta på catamaranturer.

image

NATUR

Noe av verdens mest frodige og eksotiske natur finner dere i Karibien. Enkelte av øyene er spesielt godt kjent for sine flotte regnskog, jungel, rike dyreliv og spennende vandrestier med eventyrlige fossefall og ikke minst imponerende vulkaner. Noe av det flotteste natur du kan oppleve på et cruise i Karibien finner dere på øyene St. Lucia, Dominica, Puerto Rico og St. John. Her vil dere kunne oppleve sjeldene dyre og plantearter, frodig jungel og magiske strender.

image

KULTUR

Hvis dere tenker at cruise kun er for vannhunder, så tar dere feil. På et cruise i Karibien kan dere oppleve noen av det mest historiske kulturattraksjoner på den vestlige halvkule. Gå en tur i det Gamle San Juan, hvor dere kan oppleve det imponerende fortet El Morro, eller besøk Willemstad på Curacao hvor bygningene står i allverdens farger fra kolonitiden. Eller hva med å oppleve karnevalet på Tobago i februar som er et av verdens flotteste og mest fargerike av slagsen?

image

STRAND

På et cruise i Karibien har dere fantastiske muligheter for å oppleve noen av områdets beste strender. Fra den tropiske og billedskjønne stranda Trunk Bay på St. John til Grand Anse Grenada og Carlisle Bay på Barbados. Det mykeste krutthvite sandet, lysende turkisblå hav, grønne frodige palmer og strandbarer, er akkurat hva dere finner på flere av de nydelige strendene her. Hvis dere er mer til hemmelige strender, hvor dere kan ligge i fred for andre turister, så deler vi gjerne våre tips og anbefalinger med alle våre kunder.

image

DYKKING / SNORKLING:

Hvis dere ønsker å kombinere et cruise med muligheten for å kunne snorkle og dykke, så er den vestlige ruten i Karibien vår soleklare anbefaling. Her legger skipene typisk til bl.a. ved Grand Cayman, som har et fantastisk flott koralrev. Lenger sør på ruten kommer dere med stor sannsynlighet innom Cozumel i Mexico, som er et sandt dykkerparadis. For ikke å glemme Belize hvor dere kan nyte synet av verdens nestlengste koralrev, perfekt til snorkling!

image

NATTELIV

Hvis dere gjerne vil kunne rokke med dansefoten din på ferien, så er det rik mulighet for dette på et cruise i Karibien. Skipene er nå om dagen så store at det finnes flere barer og natklubber ombord, og for dere som ønsker å danse ut i de sene nattetimer kan gjøre dette arrangeres det ofte events og temafester ombord hvor dere kan slå dere løs. Det fine er at nattklubbene ofte er plassert slik at øvrige gjester ikke vil bli forstyrret av de glade rytmer, og dere kan danse og kose dere natten lang med din familie og kanskje til og med nye venner.

image

ALL INCLUSIVE

På et cruise er alle måltider ombord i deres standard restauranter som regel inkludert i prisen. Dog har flere selskaper ofte gode kampanjer der drikkepakker og av og til spesial restauranter også er inkludert i prisen. Hvis dere er heldig og bestiller et cruise til kampanjepris, kan dere ofte spare alt fra et par tusen lapper og opp til over kr. 6.000,- per person, avhengig av lengden på cruiset. Vi hos Caribia Travels er alltid på jakt etter de beste prisene til våre kunder, så spør oss i dag om ikke vi kan hjelpe dere med et cruise til kampanjepris.

image

BARNEVENLIG

En av de beste reisemåtene for barn er uten tvil et cruise i Karibien. Barna vil føle seg som konger, når de dagen lang leker i vannskliene, spiller fotball, basketball, klatrer eller vandrer rundt på ziplinen på øverste dekk. Med både barneklubber og nærmest uendelige fasiliteter for ombord, vil underholdningen ingen ende ta, fra de starter tidlig morgen til sen kveld.

image

KULINARISK

Hos langt de fleste store cruise selskap vil det være standard restauranter som er inkludert i prisen, og i tillegg til spesialrestauranter ombor. Standard restaurantene kan dere generalt spise på dagen lang og det er ofte flere restauranter å velge mellom bl.a. en gigantisk buffet og en til flere a la carte restauranter. Spesial restaurantene betaler man ofte et cover på alt fra 20usd til flere hundre, hvor dere da kan få fantastiske gourmetopplevelser av ypperste klasse. Hvis til og med er heldig og bestiller cruiset deres til kampanjepris, vil dere av og til kunne få gratis adgang opp til 4 ganger i løpet av en uke på spesialrestaurantene. Ring til oss i dag for å høre nærmere om cruise til kampanjepriser.

5

Raske fakta om Cruise

Fact # 01

Gj. snitt. temperatur sommer (MAI-OKT)

30O

Fact # 02

Gj. snitt. temperatur vinter (NOV-APR)

27O

Fact # 03

Valuta

USD

Visste du at mer enn 90% av alle cruisereiser, bookes gjennom et reisebyrå?

Visste du at det finnes et cruise ved "The World", hvor folk bor permanent, samtidig som skipet seiler verden rundt? En lugar koster mellem 7 og 35 millioner kroner.

Fact # 04

Passasjerer:

2000-5000

Fact # 05

Daglig matbudsjett pr. person:

Helpensjon

Andre reisemål

Barbados

Karibien

Barbados

St Kitts & Nevis

Karibien

St Kitts & Nevis

Mexico

Karibien

Mexico

Aruba

Karibien

Aruba

 • Trelde Næsvej 95, 7000 Fredericia
 • CVR Nr.: 37555495
 • Tlf: +47 23 96 51 71
 • Mandag – Søndag kl. 10.00-22.00
© 2020 Caribia.no - Alle priser og informasjoner er veiledende, og vi tar forbehold for feil, prisstigninger, endringer og utsolgte elementer (fly, cruise, hoteller m.m) Medlem af Danmarks Rejsegarantifond (Reg. Nr. 2688)