Få skreddersydd

Din reise til Den Dominikanske Republikk

image

Den Dominikanske Republikk – perfekt for hele familien!

Den Dominikanske Republikk er kjent for å være en budsjettvennlig strand destinasjon, spesielt om man ønsker all inclusive. Langs den hvite sandstranden Bavaro Beach i Punta Cana, ligger flotte og imponerende resorts på rekke og rad bortover langs kysten.

 

Denne destinasjon byr også på kultur, natur og den muligens flotteste by i hele Karibien. Sør for Punta Cana og La Romana finner man Parc National del Este (Eastern National Park). Denne National Park er å finne på lista til UNESCO over verdens kulturarv.

Strendene på Den Dominikanske Republikk er som i resten av Karibien, et sant stykke paradis. I tillegg til områder med nydelige badestrender og verdensberømte golfbaner, så finner man også frodig jungel, imponerende fossefall og surfespots i verdensklasse.

 

Reis til Santo Domingo, en av de flotteste hovedstader i Karibien. Nyt her en fersk kaffi på en av de små koselige cafeer, samtidig som dere beundrer de lokale som omtrent danser seg gjennom gatene. Ta på hvalsafari Samaná eller reise til La Romana, Puerto Plata eller Punta Cana om du vil nyte sol, varme og karbiske strender.

 

Hvis den perfekte destinasjon for barn finnes, så finnes den her – Punta Cana er himmelen for familier! Der er også mulighet for at besøke et vannland!

 

 

Din reise til Den Dominikanske Republikk

 • Vannsport
 • Natur
 • Kultur
 • Strand
 • Natteliv
 • All-Inclusive
 • Golf
 • Barnevennlig
image

VANNSPORT:

Fra water jetpacks til kajakk og alle typer surfing. Landet er et av de beste i karibien for de som er interessert i vannsport. Den Dominikanske Republikk er spesielt kjent for å ha noen av de beste surfespots, ikke bare i Karibien – men hele verden, og det er tydelig å se. De fargerike kites suser avgårde langs de flotte kystlinjene som tiltrekker reisende fra hele verden. Karibiens Kitesurfing og windsurfing hovedstad heter Cabarete og er det perfekte spottet både for erfarne og nybegynnere. Her finner man ofte man ofte noen av de beste surfere i verden som enten tar turen forbi Cabarete for trening eller photo shoots.

image

NATUR:

Den Dominikanske Republikk byr på mange store naturopplevelser. Sør for Punta Cana og La Romana finner man Parc National del Este (Eastern National Park) som dessuten er å finne på lista til UNESCO over verdens kulturarv. Her finner man over 100 ulike fuglearter, andre tropiske dyr samt havskildpadder og delfiner i det turkisblå havet. Annetsteds – ved Lake Enriquillo – kan dere oppleve de spektakulære rosa flamingoer.

image

KULTUR:

Når kulturen på Den Dominikanske Republikk skal beskrives, så starter historien med Santo Domingo. Hovedstaden er et av de største kulturelle ikoner i verden. Byen har adskillige områder, som er delt opp i soner. Colonial Cty – Zona Colonial – er den gamle bydelen, som er på listen over UNESCO’s verdens kulturarv. Her finner man gamle brosteinsbelagte gater, historiske katedraler og flotte museer. Hvis dere planlegger en rundreise på Den Dominikanske Republikk, så bør Santo Domingo være en del av reiseplanen.

image

STRAND:

Strendene på Den Dominikanske Republikk er som i resten av Karibien, et sant stykke paradis. Hvor sandet er gyldent på strendene i Puerto Plata, så finner dere finkornede hvite sandstrender ved Punta Cana. I Punta Cana ligger Playa Bavaro, som ofte kåres som en av verdens beste strender. Store svaiende palmer står hele vejen langs stranda, så lang øyet kan se og enda lenger til. Vannet er behagelig året rundt med en temperatur på ca. 27 grader.

image

NATTELIV:

Ettersom mange store resorts i Punta Cana, Puerto Plata og La Romana byr på natteliv og disko gjennom deres entertainment og all inclusive program, så finner dere det mest autentiske nattelivet i S Santo Domingo. Her danses salsa natten lang – hele uka, året rundt. Hiv i dere en José Cuervo tequilla eller fp mixet en mojito, som er bedre på hispanola enn noe annet sted i Karibien.

image

ALL INCLUSIVE:

Selvom Den Dominikanske Republikk har fantastisk natur, historisk kultur og koselige byer, så er det de helt store all inclusive resorts som virkelig tiltrekker turister til Den Dominikanske Republikk. Alt fra 3-stjernede hoteller til 5 stjernede megahoteller ligger ned langs kysten i Puerto Plata, La Romana og Punta Cana. I Punta Cana bygges det nye resorts året rundt, som igjen skaper flere muligheter for turistene – selvom de ikke synes å mangle.

image

GOLF:

Strand og golf-ferie, høres det som en kombinasjon for dere? Så er Punta Cana på østkysten en fantastisk mulighet. Enkelte av de mest prominente golfbaner La Cana, Punta Espada og Corales, ligger alle langs den vakre kysten. Dett er dessuten noen av de mest spektakulære baner i karibien, og når dere først spiller her er det vanskelig ikke å bli bergtatt av banen, området, været og sjarmen.

image

BARNEVENNLIG:

Hvis den perfekte destinasjon for barn finnes, så finnes den her. Punta Cana er himmelen for familier, som finner seg godt til rette i i kjempe resorts med enorme svømmebasseng, underholdningspersonale og lekre restauranter. Hvis man ønsker utflukter, så er det dessuten mulighet for å svømme med delfiner, zip-line eller besøke et vannland.

5

Raske fakta om Den Dominikanske Republikk

Fact # 01

Gj.snitt. Temperatur Sommer (MAI-OKT)

29O

Fact # 02

Gj.snitt. Temperatur Vinter (NOV-APR)

26O

Fact # 03

Valuta

DOP,USD

Visste du, at Den Dominikanske Republikk er det eneste landet i verden hvor det er en bibel på flagget?

Visste du, at Den Dominikanske Republikk er en av verdens førende produsenter av kakao?

Fact # 04

Innbyggertall, mio.

10,5

Fact # 05

Daglig matbudsjett pr. person,

400,-

Andre reisemål

Grenada

Karibien

Grenada

Mexico

Karibien

Mexico

Curacao

Karibien

Curacao

 • Trelde Næsvej 95, 7000 Fredericia
 • CVR Nr.: 37555495
 • Tlf: +47 23 96 51 71
 • Mandag – Søndag kl. 10.00-22.00
© 2020 Caribia.no - Alle priser og informasjoner er veiledende, og vi tar forbehold for feil, prisstigninger, endringer og utsolgte elementer (fly, cruise, hoteller m.m) Medlem af Danmarks Rejsegarantifond (Reg. Nr. 2688)