Få skrædderrsyet

Din rejse til Maldivene

image

Drømmereisemålet med kritthvite strender og turkisblått hav.

På Maldivene ligger atollene spredt ut over havet som perler på en snor med uendelig luksus året rundt!

 

Drømmer dere om en stressfri ferie? Reis vekk fra hverdagen, les en bok i bakende sola, nyt palmer som vaier i bakgrunnen og fargerike fisk som leker seg i vannkanten på den kritthvite stranden. Hvis dette er akkurat det dere ønsker er Maldivene helt klart drømmestedet. Dere kan bo i alt fra bungalower på stranden til villaer som står på påler i det krystallklare vannet, og dere kan i tillegg oppleve noen av verdens vakreste koralrev, med mer enn 187 koral-arter, som er verdt å utforske! Maldivene ligger bare et steinkast fra ekvator og byr naturligvis på sol og varme året rundt. 

 

Landet er først og fremst kjent som et romantisk reisemål – perfekt til bryllupsreisen – hvor dere kan nyte livet i de private omgivelsene. Men den avslappende og eksotiske atmosfæren er også ideelt for barnefamilier. Med hundrevis av resorts å velge mellom, vil dere med garanti kunne finne det rette for dere. Barna vil elske de mange vann-aktivitetene som kan oppleves, f.eks snorkling hvor de kanskje finner Nemo!

 

Ta deg fri fra hverdagens stress og hopp ombord på flyet.  Ta av deg skoene og kjenn solstrålene og den varme sanden mellom tærne. Ta det med ro og nyt hverandre!

Din rejse til Maldiverne

 • Vannsport
 • Strand
 • Dykk/Snork
 • All-Inclusive
 • Barnevennlig
 • Gourmet
 • Ekstravagant
image

VANNSPORT:

En stor del av Maldivene er vann. Hele 99% av Maldivene består av faktisk av vann. Det betyr at vannsport naturligvis er en stor del av hverdagen her, og hotellene kan tilby alt fra Jet pack, vannski, jetski, kitesurfing, windsurfing, kajakk, bananbåt, catamaranturer, stand up paddle boarding og mye mer. Det er ikke noe som er mer tilfredsstillende enn å teste talentet i det lune krystallklare vannet.

image

STRAND:

Alle våre hoteller ligger på perfekte paradisøyer hvor sanden er myk som melis, vannet er lyseblått og krystallklart, solen skinner og palmene svaier sakte i vinden. Flere av hotellene har dessuten idylliske sandbanker hvor stranda forsvinner ut i det uendelige turkise havet.

image

DYKKING / SNORKLING:

Dykke og snorkle entusiaster liker seg godt på Maldivene. Her blomstrer det av vakre og fargerike korallrev. Delfinene leker seg langs kysten og havskilpaddene er ikke sjenerte. De to beste atollene for dykking og snorkling er South Ari og Baa Atoll. Her finner dere noen av verdens mest sjeldne fisker, livlige koraller, rokker og, i de rette sesonger, til og med hvalhaier.

image

ALL INCLUSIVE:

Det er ikke lenge siden dette konseptet kom til Maldivene og de fleste av våre utvalgte hoteller, kan by på et avslappende opphold med all inclusive. Her skal dere ikke tenke på annet enn å spise, drikke og kose dere!

image

BARNEVENNLIG:

Maldivene er opplagt for dere som ønsker en ultimativ badeferie for hele familien. Hotellene har barneklubber, vannaktiviteter og strender som er rolige og langgrunne. Med de mest optimale forhold for å lære å snorkle og dykke, seile og surfe er det underholdning for både store og små dagen lang.

image

KULINARISK:

Hvis dere liker utsøkt mat og drikke, kan vi varmt anbefale et opphold på ett av våre håndplukkede hoteller. Med fokus på detaljer og ferske råvarer vil dere bli imponert over hva som er mulig å få til på en liten øy midt ute i havet. De fleste hotellene har flere ulike restauranter å velge mellom i tillegg til buffeter med temakvelder hver dag. Det serveres internasjonale menyer som fransk, italiensk, srilankisk og det lokale kjøkkenet. Uansett om du har lyst på klassisk spagetti bolognese eller nyfanget fisk så er det mulig på Maldivene.

image

EKSTRAVAGANT:

Fra det sekundet dere lander på Maldivene møter dere det ekstraordinære servicenivået og blir tatt i mot av hotellets eller våre representanter i lufthavnen. Etter en snack og litt drikke i den private loungen blir dere transportert ut til hotellet, som regel i et sjøfly, hvor dere igjen får en varm velkomst. Luksus fra ende til anden. Det er også på Maldivene dere kan bo på noen av verdens mest luksuriøse hoteller, eller spise på Conrad Rangali, den første undervannsrestauranten i landet, eller bo i en privat villa med eget basseng direkte på stranden og kun få meter fra vannkanten. 

5

Raske fakta om Maldivene

Fact # 01

Gj. snitt temperatur sommer (MAI-OKT)

27O

Fact # 02

Gj. snitt temperatur vinter (NOV-APR)

30O

Fact # 03

Valuta

USD,MVR

Visste du at 99% av Maldivene består av vann?

Viste du at regjeringen på Maldivene i 2009 arrangerte et klimamøte under havet, for at få fokus på klimaendringer som betyr at Maldivene i fremtiden muligvis vil synke?

Fact # 04

Innbyggertall

400.000

Fact # 05

ca. Daglig matbudsjett pr. person

750,-

Andre reisemål

Seychellerne

Det Indiske Havet

Seychellerne

Mauritius

Det Indiske Havet

Mauritius

 • Trelde Næsvej 95, 7000 Fredericia
 • CVR Nr.: 37555495
 • Tlf: +47 23 96 51 71
 • Mandag – Søndag kl. 10.00-22.00
© 2020 Caribia.no - Alle priser og informasjoner er veiledende, og vi tar forbehold for feil, prisstigninger, endringer og utsolgte elementer (fly, cruise, hoteller m.m) Medlem af Danmarks Rejsegarantifond (Reg. Nr. 2688)