Få skreddersydd

Din reise til Mexico

image

Velkommen til Mexico – ett av verdens mest fleksible reisemål! 

I Mexico finner dere alt fra mayaruiner til eksotiske strender, fornøyelsesparker og et vell av utflukter å velge mellom. Og så er det hjemlandet for taco, guacamole og nachos. De mest populære destinasjonene er dynamiske Cancun, sjarmerende Playa Del Carmen, og Tulum som byt på autentiske og kulturelle opplevelser. I Bacalar kan dere bo ut til en lagune, som har 7 ulike nyanser av fargen blå, eller nyte solnedgangen over ett av verdens syv nye vidundere Chichen Itza. 

 

Mexico er et stort land med 120 millioner innbyggere, men på Yucatan halvøya som ligger ut mot det karibiske havet, bor det kun ca. 2 millioner som velsignes med sol året rundt. Restaurantene ligger som perler på en snore, strendene er fantastiske og det er alltid god stemning her. Månedene januar til mars er høysesong, men i sommermånedene kan dere oppleve å svømme med hvalhai, se havskilpadder komme opp på stranda for å legge egg og se de små babyene kjempe seg fra stranda og ut i det store havet igjen. Yucatan Halvøya har noe å by på for enhver – hele året rundt.

Reiseforslag til den destinasjonenDin reise til Mexico

 • Vannsport
 • Natur
 • Kultur
 • Strand
 • Dykk/Snork
 • Natteliv
 • All-Inclusive
 • Golf
 • Shopping
 • Barnevennlig
image

VANNSPORT:

Hvis dere ønsker muligheten for vannaktiviteter i løpet av ferien, så er Yucatan Halvøya i Mexico det helt rette valget. Her er det et stort utvalg, som bl.a. inkluderer paragliding, jetski og SUP boarding og mye mer.
Nord for Cancun er det i løpet av året dessuten gode kite forhold, og ettersom vinden er konstant og stranda er langgrunt er det perfekte forhold både for nybegynner og de mer erfarne. I det sørlige Yucatan kan dere dra på tur i kajakk ut fra Bacalar, som sies å ha 7 ulike nyanser av fargen blå. En fantastisk opplevelse

image

NATUR:

Mange turister reiser til Yucatan, fordi de ønsker en fantastisk badeferie på et flott resort.
Men Yucatan byr på mye mer enn det. Naturen på halvøya er strålende, hvor en av de største og mest eksotiske attraksjonene er å svømme i underjordiske vannhul, såkaldte cenoter. Vannet er pirrende kaldt, men dere får raskt varmen på land igjen og det er virkelig opplevelsen verdt. I tillegg finnes det fornøyelsesparker som byr på aktiviteter som får adrenalinet til å strømme når dere bl.a suser gjennom lufta i en zipline.

image

KULTUR:

Mayakulturen i Mexico er kjent over hele verden, og er fortsatt en stor del av Mexico’s arv og ikke minst hverdag for de litt mer moderne indianerne som idag lever i området. På Yucatan kan dere utforske mayaruinene i Tulum, som er et stort område med store som små historiske ruiner. Ta turen mellom ruinerne, hvor leguaner ligger og soler seg og hør havbrisen fra det karibiske havet i bakgrunnen. Dere kan også oppleve ett av verdens syv nye vidundere, Chichen Itza, som ligger 3 timer vest for Cancun. Chichen Itza er en imponerende pyramide, som hvert år besøgkes av millioner.

image

STRAND:

Strendene i Mexico er vel der man tilbringer det meste av ferien sin. Det glitrende turkisblå havet og nydelige sandstrender er populært både blant turister og de lokale. Strendene ligger hele veien ned langs kystlinjen, Riviera Maya, som strekker seg fra det sørlige Cancun ned til Tulum, hvor Playa Paraiso ligge, en av de absolutt beste. Få skreddersydd et tilbud til Mexico idag så også dere kan oppleve disse flotte paradisstrender.

image

DYKKING & SNORKLING:

Hvor livet over vannet er eksotisk og spennende så finnes det en verden under vannet i samme område som også byr på uforglemmelige opplevelser. Verdens nestlengste koralrev, kun overgått av Great Barrier Reef i Australia, ligger rett uf fra kysten i Mexico. Dette nyter den lille øya Cozumel svært godt av for her finner dere virkelig snorkle og dykkespots i verdensklasse. I løpet av sommeren kommer dessuten flere hundre hvalhai forbi Isla Mujeres, utfor Cancun. Her kan dere få muligheten for å snorkle side om side med disse mektige dyrene, som heldigvis kun spiser plankton. Haiene kan være alt fra 10 meter til 25 meter.

image

NATTELIV:

Nattelivet på Yucatan Halvøya er et av Karibiens beste. Her finner dere legendariske steder som Coco Bongo og Señor Frogs, samtidig som latinamerikas største nattklubb ligger i Cancun. Nattelivet kulminerer i månedene januar til mars, hvor tusenvis av amerikanere besøker området. Her blir det festet natten lang til muskken fra internasjonale DJ’s og artister. Så hvis dere har lyst til å lufte rockefoten din så er Cancun ikke et dårlig sted å begynne.

image

ALL INCLUSIVE:

Mexico og i sær Yucatan Halvøya er et av de beste stedene i Karibien såvel som i verden å reise til, når man har et ønsket om en all inclusive ferie. Her kan dere velge og vrake mellom alt fra 3-stjernede hoteller til de mest luksuriøse 5-stjernede resorts man knapt trodde fantes. De to mest kjente områdene for en all inclusive ferie er i Cancun og Playa Del Carmen, som tilsammen har flere hundrede hoteller, som byr opp til en stressfri ferie. Ettersom all inclsuive konseptet er blant de beste i verden her, kan du forvente ekstraordinær god mat og eksotiske drinker 24 timer i døgnet.

image

GOLF:

Hvis dere ønsker å kombinere golferie med all inclusive, så er Yucatan halvøya det perfekte reisemålet. Det ligger adskillige golfbaner i svært god stand spredt ut og hele området. Golflegenden Jack Nicklaus har designet flere av disse, bl.a. én i Merida og én ved Moon Palace langs Riviera Maya. Hvis dere ønsker et resort, som har sin egen golfbane, så finnes dette også på eksempelvis IBEROSTAR Cancun, som på den ene side av veien byr på avslapping ved den flotte sandstranda samtidig som ”hagen” består av en 18-hulls bane. Det må da være en drøm?

image

SHOPPING:

Hvis dere ønsker å ha muligheten for å shoppe litt i løpet av ferien, så kan Yucatan være det rette reisemålet for dere. Her kan dere shoppe alt fra Gucci til Prada og Louis Vuitton til det mer budsjettvennlige Forever21 og Zara. Her er dessuten mange spennende interiør og souvenirbutikker, hvor dere med stor sannsynlighet finner noe dere bare må ha med deg hjem. Hvis souvenirs er det dere går etter så bør dere besøke Market 28, men her finnes også store innendørs og utendørs shoppingsentre med de mer kjente varehusene. Med andre ord så er det rik mulighet for å komme hjem med mer enn bare gode minner.

image

BARNEVENNLIG:

Yucatan Halvøen er kjent for å by på opplevelser og aktiviteter for alle og enhver. Dette gjelder også for de aller minste. Her finner dere resorts med imponerende basseng, underholdning, langgrunte strender samt aktiviteter for store som små. Én af de største og mest anbefalelsesverdige attraktioner er delfinsvømning. Det finnes sted på paradisøen Isla Mujeres, som ligger en 15 minutters båttur fra Cancun. Her får barna lov til å kose, klemme, kysse og leke med delfinene som gjerne deltar- Det er også adskillelige fornøyelsesparker, hvor dere bl.a. kan kan zip-one, svømme i grotter og mye mer..

5

Raske fakta om Mexico

Fact # 01

Gj.snitt Temperatur Sommer (MAI-OKT)

31O

Fact # 02

Gj. snitt Temperatur Vinter (NOV-APR)

28O

Fact # 03

Valuta

MXN,USD

Visste du, at mer enn en tredjedel av hele Mexicos omsettning fra turisme genereres i Cancun på Yucatan Halvøya?

Visste du, at verdens nest lengste koral rev ligger langs kysten ut for Yucatan Halvøen? Det er kun overgået af Australiens Great Barrier Reef?

Fact # 04

Innbyggertall, mio.

2

Fact # 05

Daglig matbudsjett pr. person,

350,-

Andre reisemål

Turks & Caicos

Karibien

Turks & Caicos

Anguilla

Karibien

Anguilla

Barbados

Karibien

Barbados

Bonaire

Karibien

Bonaire

 • Trelde Næsvej 95, 7000 Fredericia
 • CVR Nr.: 37555495
 • Tlf: +47 23 96 51 71
 • Mandag – Søndag kl. 10.00-22.00
© 2020 Caribia.no - Alle priser og informasjoner er veiledende, og vi tar forbehold for feil, prisstigninger, endringer og utsolgte elementer (fly, cruise, hoteller m.m) Medlem af Danmarks Rejsegarantifond (Reg. Nr. 2688)