Få skreddersydd

Din reise til St. Barts

image

St Barts – den glamoriøse øya!

St Barts eller St. Barthélemy som det offisielle navnet lyder, er en glamoriøs øy kun et kort fergetur fra St. Martin i det nordøstlige Karibien. De rike og berømtes øy byr på flott grønn natur, nydelige sandstrender, gourmetrestauranter og så er de en øy, hvor det hersker idyll, fred og ro.

 

En perfekt reise for å lade opp batteriene i ekstravagante og eksotiske omgivelser – St. Barts er øya dere har ventet på! Grønblå laguner, bukter, sandstrender myke som melis, overdådig mat, luksuriøse og private resorts samt mulighete for å seile på det azurblå havet. Denne ekstravagante paradisøya byr på alt hva hjertet begjærer.

Din reise til St. Barts

 • Vannsport
 • Kultur
 • Strand
 • Shopping
 • Gourmet
 • Uturistet
 • Ekstravagant
image

VANNSPORT:

Hvor St. Barts i den grad passer til de, som ønsker perfekte hvite sandstrender, shopping, natur og god mat, så er det også gode muligheter for å være aktiv på og i vannet. De mest populære vannsportsgrene her inkluderer blant annet kite- og windsurfing, som dere kan utforske nærmere på noen enkelte strender det meste av året. Her kan dere imponerende de beundrende og nysgjerrige blikkene, når dere suser avgårde over det glitrende Karibiske havet.

image

KULTUR:

Dere tenker kanskje, hvordan kultur kan være en så viktig en del av en så liten øy? Men faktisk så var øya en gang eiet av Sverige. Og dere vil fortsatt kunne se svenske gatenavn som f.eks Nygatan i den sjarmerende hovedstaden Gustavia. Øya var opprinnelig fransk, men svenskerne fik St. Barts mot å avgi handelsrettighetene i Göteborg. Sverige regerete på St. Bars i 94 år, før Frankrig kjøpte øya igjen på slutten av det 19. århundrede.

image

STRAND:

Strendene på St. Barts har og vil nok for alltid være en av de helt store opplevelsene som tiltrekker turister til øya. Her finner dere noen av Karibiens og verdens beste strender, og det er ikke rart at øya er en drømmedestinasjon for mange jetsettere og hollywoodstjerner. Her får dere nemlig det beste av det beste. Noen av de beste strendene inkluderer bl.a.Saline, Governor’s og St. Jean Beach, hvor dere kan oppleve kritthvite sandstrender som omtrent smelter mellom tærne deres, varmt lyseblått hav og rolig vann.

image

SHOPPING:

Hvis vil på ferie til en øy, hvor dere kan kombinere badelivet med high-end shopping så kan St. Barts være deres redning. Øya er i høy grad besøkt av de rike og kjente fra bl.a. USA, så her finner dere også de store brands som Hermés, Louis Vuitton og Cartier. De mest kjente shoppinggater er Quai de la République, Rue du Roi Oscar II og Rue du Général de Gaulle. Hvis dere fortrekker shoppingsentre, så er Plaza Carré d’Or i Gustavia det perfekte alternativet.

image

KULINARISK:

En av de beste opplevelse på St. Barts er all den gode maten, som dere kan smake på her. Restaurantene på St. Barts forsøker jevnlig å ta gastronomien kunster til et helt nyt nivå, og dere vil virkelig kunne få og se måltider som er out of this world fantastiske. Men det er ikke kun gourmetrestaurantene som byr på fantastiske opplevelser, det er også et enormt stort utvalg av lokale restauranter, hvor dere kan få alt fra sjømat til franske spesialiteter.

image

UTURISTET:

For mange er St. Barts en drømmedestinasjon. Det frodige landskapet, det selvlysende blå havet, den gode maten og genuine karibiske stemningen dere kan oppleve, finnes ingen andre steder enn på St. Barts. Dog er St. Bart en øy som for mange forblir en drøm, da det er en av de mer ekstravagante og dyre øyer å komme seg til og bo på. Dette gjør at øya ikke er overrendt av masseturismen. Men ikke la dere skremme av prisen, for det finnes heldigvis svært gode muligheter for å kombinere St. Barts med et opphold på St. Martin som kun ligger en færgetur unna. Med et par dager på St. Barts og resten på St. Martin, får dere råd til både posen og sekken.

image

EKSTRAVAGANT:

Som vi har vært litt inne på tidligere så er St. Barts en øy hvor dere virkelig kan oppleve luksuriøse resorts, ekstravagante måltider og highend shopping. Øya er derfor også en lekeplass for mange rike superstjerner, som kommer hit for fred og ro. På St. Barts finner dere noen av Karibiens mest luksuriøse villaer – villaer som også dere kan leie. Speider dere ut over kysten, vil dere dessuten også kunne se store yachts, som dere også kan leie for en dag med full betjening. På. St. Barts er kun det beste godt nok.

5

Raske fakta om St Barts

Fact # 01

Gj. Snitts temperatur sommer (MAI-OKT)

29O

Fact # 02

Gj. Snitts temperatur vinter (NOV-APR)

26O

Fact # 03

Valuta

EUR,USD

Visste du, at St. Barts var under svensk styre fra 1784 til 1878? Når du går rundt i hovedstaden, Gustavia, vil du derfor kunne se svenske gatenavn.

Visste du, at St. Barts er kjent som den mest glamorøse øy i hele Karibien?

Fact # 04

Innbyggertall

10.000

Fact # 05

Ca. Daglig matbudsjett pr. person

550,-

Andre reisemål

St Kitts & Nevis

Karibien

St Kitts & Nevis

St Lucia

Karibien

St. Lucia

Curacao

Karibien

Curacao

 • Trelde Næsvej 95, 7000 Fredericia
 • CVR Nr.: 37555495
 • Tlf: +47 23 96 51 71
 • Mandag – Søndag kl. 10.00-22.00
© 2020 Caribia.no - Alle priser og informasjoner er veiledende, og vi tar forbehold for feil, prisstigninger, endringer og utsolgte elementer (fly, cruise, hoteller m.m) Medlem af Danmarks Rejsegarantifond (Reg. Nr. 2688)