Få skreddersydd

Din reise til St. Kitts & Nevis

image

St Kitts & Nevis – ett av de mest interessante reisemål i Karibien.

Berusende naturlig skønnhet, imponerende historie, solrikt og innbydende varmt lyseblått hav! St Kitts & Nevis ble for første gang spottet av Christopher Columbus i det 15. århundre, og byr på et vell av spennende aktiviteter og historiske sights. Fra Brimstone Hill Fortress på St. Kitts, som står på UNESCO’s verdens kulturarvsliste, til Pinneys Beach på Nevis, hvor man finner det luksuriøse Four Seasons Resort. På begge øyene finner man fjell, bakker og vulkaner – perfekt til vandreturer. På St. Kitts finner dere dessuten sorte sandstrender på nettopp på grunn av den mektige vulkanen, hvor Nevis derimot har mange nydelige hvite sandstrender.

Din reise til St. Kitts & Nevis

  • Vannsport
  • Natur
  • Kultur
  • Strand
  • Golf
  • Uturistet
image

VANNSPORT:

På St. Kitts & Nevis kan dere slå dere løs med diverse vannsportsaktiviteter. Her får dere bl.a. muligheten for å prøve jet packs, vannscootere, stand up paddle boarding, vannski og mye mer. Kiteboarding er også en populær aktivitet på St. Kitts & Nevis. Vi anbefaler å kontakte St. Kitts Water Sports for de beste priser.

image

NATUR:

Naturen er noe for seg selv på disse to vakre øyene i det sørøstlige Karibien. Lekende apekatter, imponerende utsikter og vulkaner er bare noen få eksempler på de naturseansene som utspiller seg her. Noen av de mest populære naturattraksjoner inkluderer å bestige fjellet Liamuiga samt en vandretur på Wingfield-Phillips Rain Forest Train, hvor apene igjen svinger seg rundt dere. Apene kom til øya med engelske og franske folk for flere hundre år siden.

image

KULTUR:

På St. Kitts finner man bl.a. Brimstone Hill Fortress, som står på UNESCO’s liste over verdens kulturarv. Fortet er en velbevart kulturseverdighet og festningen er et vitnesbyrd om den europeiske koloniale ekspansjonen, den afrikanske slavehandel og et symbol på fremkomsten av nye samfunn i Karibien. En fantastisk kulturell opplevelse man ikke bør gå glipp av.

image

STRAND:

Selvom St. Kitts & Nevis primært er kjent for deres vulkaner, tropiske regnskog og kulturskatter, så er strendene bestemt også gode her. Den beste finner du på Nevis, hvor den flotte Pinneys Beach ligger. Det er bl.a. også grunnen til, at den internasjonale luksus hotelkjeden – Four Seasons – holder til dér. På St. Kitts er den lokale favorittstranden South Friar’s Beach en av de beste.

image

GOLF:

Golfspillere verden over sier, at man ikke har hatt en komplett opplevelse før man har spillet golf på St. Kitts. Dere finner én bane i verdensklasse på hver av øyene. På Nevis er ligger den ved det luksuriøse Four Seasons Resort, hvor Royal St. Kitts Golf Club ligger i Basseterre. Begge er golfklubber av høy kvalitet og standard.

image

UTURISTET:

Selvom amerikanere og europeere de seneste årene ahr fått øyene opp for disse to nydelige øyene, så er både St.Kitts og Nevis begge uspolerte og med en fantastiske uberørt natur. Til tross for den frodige natur, fine sandstrender, kulturelle severdigheter og mer til, så har flyselskapene enda ikek åpnet opp for store internasjonale ruter til øyene. Det har sikret at St. Kitts & Nevis kan forbli en uturistet perle, iallfall et par år til.

5

Raske fakta om St Kitts & Nevis

Fact # 01

Gj.snitt. Temperatur Sommer (MAI-OKT)

29O

Fact # 02

Gj.snitt. Temperatur Vinter (NOV-APR)

26O

Fact # 03

Valuta

XCD,USD

Visste du at det finnes en vulkan på både St. Kitts og Nevis?

Visste du at St. Kitts & Nevis opprinnelig ble kalt "Federation of Saint Christopher and Nevis", som senere ble forkortet til nåtidens "St. Kitts & Nevis"?

Fact # 04

Innbyggertall

55.000

Fact # 05

Daglig matbudsjett pr. person,

350,-

Andre reisemål

Martinique

Karibien

Martinique

Barbados

Karibien

Barbados

Aruba

Karibien

Aruba

  • Trelde Næsvej 95, 7000 Fredericia
  • CVR Nr.: 37555495
  • Tlf: +47 23 96 51 71
  • Mandag – Søndag kl. 10.00-22.00
© 2020 Caribia.no - Alle priser og informasjoner er veiledende, og vi tar forbehold for feil, prisstigninger, endringer og utsolgte elementer (fly, cruise, hoteller m.m) Medlem af Danmarks Rejsegarantifond (Reg. Nr. 2688)