Få skreddersydd

Din reise til St. Vincent & The Grenadines

image

Bare navnet, St Vincent og Grenadines, høres eksotisk, tropisk og idyllysk ut, og det er presis det øyene er.

St Vincent og Grenadines ligger i det østlige Karibien, hvor øyene grenser opp mot St. Lucia i nord, Barbados i øst og Grenada i sør. Øyene er verdenskjente blant seilentusiaster, da forholdene er nær perfekte året rundt. Vannet er azurblått og krystallklart, nor som også gjør det til en fantastisk reisemål for snorkling og dykking. St. Vincent er den delen av landet, hvor man finner frodig natur, byer og landets lufthavn, hvor imot Grenadinene er et paradis for de som ønsker strender som tatt ut av et postkort, avsidiges luksusresorts eller som ønsker å finne sitt helt eget paradis blant de 32 øyene.

 

Fantastiske sandstrender på Grenadinene, frodig natur på St. Vincent og helt område som er enhver seilers drøm.

 

Din reise til St. Vincent & The Grenadines

 • Vannsport
 • Natur
 • Strand
 • Dykk/Snork
 • Golf
 • Uturistet
 • Ekstravagant
image

VANNSPORT:

St. Vincent & The Grenadines eller bare SVG, som de også kalles, har et stort utvalg av vannsports-aktiviteter som de besøkende kan benytte seg av. Alt fra Stand Up Paddleboarding til kajakk og vannski. På øyene er det også svært mange muligheter for å bli med ut på båtturer, hvor ruten legges opp etter dagsformen, og hvor dere virkelig får sett en del av verden dere kanskje bare trodde eksisterte på film.

image

NATUR:

På St. Vincent kan en vandrers drøm bli virkelig. Her er finner dere nemlig ulike stier som tar gjennom regnskog, blant vakre fugler og ville dyr. Vi anbefaler er tur på Vermont Nature Trail, som fører dere gjennom frodig jungel med blomster i alverdens farger. For enden av stien får dere muligheten for å se den famøse St. Vincent Parrot i dens naturlige omgivelser. Hvis dere, som oss, elsker havskilpadder, så ta dere en tur ut til den lille idylliske øya Bequia, som ligger i Grenadinene. Her bør dere besøke Old Hegg Turtle Sanctuary, hvor de beskytter skilpaddearten Hawksbill. Den er alvorlig truet, så steder som disse er fantastiske for verdens natur.

image

STRAND:

Hvor det er litt spartsomt med gyldne sandstrender på St. Vincent, somd erimot har et frodig terreng og koselige byer, så skal dere ut til Grenadinene for å oppleve strendene som blir fotografert til postkort og lottoreklamer verden over. Enkelte av de absolutt beste finnes på Palm Island, Bequia og Tobago Cays. Sistnevnte ble ofte brukt da Pirates Of The Caribbean: Den Sorte Forbandelse, skulle spilles inn.
Andre strender som er verdt å nevne finnes på Canouan Island og Mayreau, som er kjent for det helt, omtrent selvlysende, asurblå havvann. Perfekt for en dukkert eller to.

image

DYKKING / SNORKLING:

Grenadinene er en drømmedestinasjon for snorkling, hvor det bl.a. finnes grønne havskilpadder, rokker, hummer og mye mer. En av årsakene til populariteten er at vannet ved Grenadinene er ekstremt klart og med en god siktbarhet under vann, hvilket gjør området optimalt for både nybegynnere og erfarne. Et av de beste områdene er ved Tobago Cays, hvor livet under vann er som i et eventyr.

image

GOLF:

Golfentusiaster vil elske Grenadinene, hvor det finnes et par fenomenale golfbaner.
Én av de beste er designet af Jim Fazio. Den ligger på Canouan Island, en av de mest luksuriøse øyene i Grenadinene. Den beskrives som himmelen for golfelskere, og er svært populær blant gjestene på det ypperlige Canouan Resort Carenage Bay. Det ene øyeblikket kan du være fokusert på å slå ballen ned lang den perfekte plen, for deretter å ta en titt rundt og bli bergtatt av utsikten mot det karibiske hav. En annen godt kjent bane ligger på Mustique – også designet av Jim Fazio.

image

UTURISTET:

Med 32 ulike øyer å velge mellom er det gode mulligheter for å finne sitt helt eget paradis. St. Vincent & The Grenadines er nemlig en forholdsvis uberørt og uturistet destinasjon.
En av grundene er det faktum, at Grenadinene i høy grad er en svært luksuriøst reisemål. Derfor er det ofte dyrt å bo her, og mange turister søker derfor mot andre nærtliggende øyer. Det betyr også at det er her dere an oppleve det helt ekte og uspolerte Karibien.

image

EKSTRAVAGANT:

Hvis dere ønsker en luksusferie, kun omgitt av turkisblått hav, puddersand, gode drinker, kulinariske gourmet opplevelser og sol fra en skufri himmel, så er Grenadinene det sikre valget. Bo f.eks på det 5 stjernede vidunderresort – Palm Island Resort – som ligger på sin egen private øy. Resortet har kun 43 rom, strender hele veien rundt, lekre restaurnater on site og frodige omgivelser. Andre gode muligheter er Canouan Resort at Carenage Bay og Petit St. Vincent Resort, som byr på en tilsvarende helt unik opplevelse.

5

Raske fakta om St Vincent og Grenadines

Fact # 01

Gj.snitt Temperatur Sommer (MAI-OKT)

29O

Fact # 02

Gj.snitt Temperatur Vinter (NOV-APR)

27O

Fact # 03

Valuta

USD,XCD

Visste du, at St. Vincent & The Grenadines er en del av De Små Antiller?

Visste du at St. Vincent & The Grenadines består av hele 32 ulike øyer, hvor kun 9 av disse er bebodd?

Fact # 04

Innbyggertall

110.000

Fact # 05

Daglig matbudsjett pr. person,

350,-

Andre reisemål

Curacao

Karibien

Curacao

Aruba

Karibien

Aruba

Barbados

Karibien

Barbados

 • Trelde Næsvej 95, 7000 Fredericia
 • CVR Nr.: 37555495
 • Tlf: +47 23 96 51 71
 • Mandag – Søndag kl. 10.00-22.00
© 2020 Caribia.no - Alle priser og informasjoner er veiledende, og vi tar forbehold for feil, prisstigninger, endringer og utsolgte elementer (fly, cruise, hoteller m.m) Medlem af Danmarks Rejsegarantifond (Reg. Nr. 2688)