Få skreddersydd

Din reise til Tobago

image

Tobago – et av Karibiens mest rå og autentiske reisemål.

Her finner dere ingen gullbelagte luksusresorts eller fancy gourmetrestauranter. Øya kjenetegnes ved den utrolige og uberørte naturen, øde men fortryllende sandstrender og sjarmerende fiskelandsbyer. På Tobago vil dere kunne oppleve det ekte Karibien og få et inntrykk av hvordan de mer utviklede øyene i Karibien engang var. 

 

Hvis dere tenker på fredelige hvite strender, ekostiske palmer, kokosnøtter og smaragdgrønt hav når dere ser for dere Karibien, så er dette nøyaktig det dere får på Tobago. Når dere kjører langs kysten vil dere sving etter sving oppleve små skjønne bukter med gyldent sand, små landsbyer, regnskog og fossefall. Her er også et fantastisk dyreliv med alt fra apekatter til sjeldne fuglearter.

 

Det er et paradis for dere som ikke trenger store shoppingsentre, 5-stjernede hoteller eller gourmetrestauranter. Men for dere som heller setter pris på det enkle livet på samme vilkår som de lokale innbyggerne. Dere som vil vandre gjennom regnskog, se fossefall og ha noen av Karibiens flotteste strender helt for dere selv.

Din reise til Tobago

  • Vannsport
  • Natur
  • Strand
  • Golf
  • Uturistet
image

VANNSPORT:

Hvis dere trenger til litt action på Tobago, så finner dere bl.a. dette ved den flotte stranda Pigeon Point. Her kan Radical Sports Tobago by på alt fra alt fra windsurfing til kitesurfing og stand up paddleboarding. Enkelte dager kan dere melde dere på en tur, hvor dere padler eller SUP’er ut til en mangrove. Dette skjer på kvelden, når det er helt mørkt. I selve Mangroven vil dog kunne oppleve et glitrende lys under vannet, hver gang man lager en bevegelse- Dette er plankton som lyser opp, når det er aktivitetet (forsvarsmodus). Fenomenet heter bioluminescense, og er en helt unik opplevelse. Hvis dere tør og hoppe i vannet vil dere kunne oppleve at hele kroppen lyser opp. Det er en magisk opplevelse, som dere sjeldent vil glemme.

image

NATUR:

Naturen på Tobago er helt fantastisk. Her finner dere spektakulære attraksjoner som Argyle Waterfalls og Main Ridge Forest Reserve – verdens eldst beskyttede regnskog på den vestlige halvkule. Mer enn halvparten av øyas fuglearter lever i denne skogen, hvor dere også kan være heldig å se eksotiske leguaner, frosker og sommerfugler. Trenger dere å kjøle dere litt ned etter lang dag i regnskogen så slutt eventyret av med en tur til Argyle Waterfalls, hvor dere kan bade i tropiske omgivelser.

image

STRAND:

Selvom Tobago ikke er et typisk reisemål for en badeferie, så vil dere likevel kunne oppleve strender som dere omtrent kun trodde fantes i drømmer. Dette inkluderer Englishman’s Bay og Pirate’s Bay, som begge ligger på den fantstisk flotte vestkysten. En annen populær – og den mest besøkte stranda – er Pigeon Point Beach. Her betaler dere et mindre beløp for å få tilgang til stranda og fasilitetene her. Det er småpengene verdt og området er godt vedlikeholdt.

image

GOLF:

Hvis dere er kommet til Tobago for at oppleve naturen, strendene og kulturen, men også ønsker å spille golf, så anbefaler vi å bo på Magdalena Grand Beach Resort, som ligger i området, Plantations. Hotellet har nemlig egen golfbane tilknyttet med hele 18 hull. Banen ligger i flotte omgivelser ved hotellet, og byr på en dramatisk utsikt over havet som bruser opp bare meter bortenfor.

image

UTURISTET:

Tobago er en av de minst turistede reisemål i Karibien, og dere vil straks oppleve forskjellen fra vårt velstelte samfunn i Norge til denne uspolerte øya. Tobago har nemlig lurt seg unna masseturismen, og har bevart den karibiske sjarmen og atmosfæren. Men slik vil de ikke være for alltid, og Tobago er sakte men sikkert ved å omstille seg til å kunne ta imot flere turister. Vi anbefaler derfor å oppleve øya nå som det fortsatt er en uspolert perle, og gjerne i kombinasjon med andre øyer i Karibien.

5

Raske fakta om Tobago

Fact # 01

Gj. snitt. temperatur sommer (MAI-OKT)

29O

Fact # 02

Gj. snitts temperatur vinter (NOV-APR)

27O

Fact # 03

Valuta

TTD,USD

Visste du, at bøkene om Robinson Crusoe og Treasure Island er basert på beskrivelser av Tobago?

Visste du, at regnskogen på Tobago - Main Ridge Forest Reserve - er den eldst beskyttede regnskog på den vestlige halvkule?

Fact # 04

Inbbyggertall, mio.

1,3

Fact # 05

Ca. Daglig matbudsjett pr. person

350,-

Andre reisemål

St Maarten

Karibien

St. Maarten

Anguilla

Karibien

Anguilla

Krydstogt

Karibien

Cruise

  • Trelde Næsvej 95, 7000 Fredericia
  • CVR Nr.: 37555495
  • Tlf: +47 23 96 51 71
  • Mandag – Søndag kl. 10.00-22.00
© 2020 Caribia.no - Alle priser og informasjoner er veiledende, og vi tar forbehold for feil, prisstigninger, endringer og utsolgte elementer (fly, cruise, hoteller m.m) Medlem af Danmarks Rejsegarantifond (Reg. Nr. 2688)