Hvem er Caribia Travels?

Det er vi som skreddersyr din drømmereise til Karibien, Det Indiske Hav eller USA

Caribia Travels er eksperter på reiser til eksotiske destinasjoner

Vil du vite mere om Caribia Travels?

Hos Caribia Travels skreddersyr vi drømmereiser til Karibien, Det Indiske Hav og USA. Alle våre reiser er unike og blir satt sammen ut fra individuelle ønsker, krav og budsjett. Derfor finner du heller ingen faste pakkeløsninger og priser her på hjemmesiden. Vi brenner for å selge reiser av kvalitet til best mulige priser, slik at ferien blir nøyaktig det du drømmer om. 

Drømmereisen starter ved en henvendelse via hjemmesiden, et telefonopkald eller en mail. Heretter får vi oss en hyggelig prat om reisen, og gjør deretter vårt beste for å tilrettelegge et unikt og perfekt reiseforslag til deg, naturligvis til en skarp og konkurransedyktig pris.

Vi har reist utrolig mye i Karibien, USA og i Indiahavet, og har derfor lang erfaring med våre destinasjoner. Det er viktig for oss å dele av våre erfaringer, tips og gode råd, slik at vi kan hjelpe alle våre kunder avsted på nettopp deres drømmereise. Du drømmer f.eks om et 14 dagers opphold på et 5-stjernet resort på Maldivene, hvor andre heller vil øyhoppe i Karibien. Nettopp derfor er det viktig for oss å skape et trygt og tett bånd mellom oss og våre kunder, slik at vi sammen kan skreddersy individuelle drømmereiser. 

Hos Caribia Travels tar vi personlig service og kvalitet til et helt nytt nivå. Vi har åpent hele dagen, også når du har kommet deg hjem fra jobb og lagt ungene til sengs. Alle ukens 7 dager vil du kunne få tak oss på telefon eller mail fra kl. 10 til 22, hvor vi sitter klare til å komme med vårt bud på din drømmeferie, eller til å justere et forslag du kanskje allerede har mottatt fra oss. Vår første prioritet er at våre kunder føler seg trygge når de er på ferie, også selvom man er langt vekk hjemmefra. Derfor vil alle våre kunder i tillegg kunne kontakte oss 24/7 i løpet av deres reise, hvis det er bruk for hjelp. Å reise er vår store passion, og det vil du merke fra din første henvendelse til oss. 

Caribia Travels er et dansk online reisebyrå, med hovedkontor i Vejle, Danmark. Byrået er naturligvis registrert i det danske Rejsegarantifondet, og alle våre kunder – både norske som danske – er selvfølgelig dekket inn under dette medlemskapet. Vårt reg. Nr i Rejsegarantifondet er 2688.

Dersom du ønsker mer informasjon om Caribia Travels, så kontakt oss gjerne.

Drømmereisen starter her.

Grunnleggerne av Caribia Travels
Rasmus Kirketerp & Wendie Pedersen

image

Enestående service

Vi setter mye ære i å kunne yte en eksklusiv og personlig service, slik at du kan føle deg trygg både før, under og etter reisen. Vi er klare til å hjelpe, når du har tid, og derfor har vi bl.a. åpent fra kl. 10 til 22 alle ukens 7 dager. 

image Derfor skal du velge oss

Vi skreddersyr

Hos Caribia Travels har vi ingen faste pakkereiser eller priser. Vi skreddersyr alle våre reiser fra bunden, slik at du kan få din drømmereise. Vi får en hyggelig prat om reisen på telefon og mail, så du kan få en unik ferie basert på dine ønsker, krav og budsjett.

image

Vi er eksperter

Vi hos Caribia Travels har til sammen reist i mer enn 60 land verden over, hvor vi især har en kjærlighet for Karibien, Det Indiske Hav og USA. Hvis du vil afsted på en fantastisk ferie til ett av disse områdene, kan vi derfor yte den rette ekspertisen, og deler gjerne våre tips og gode råd med deg.

Drømmereisen starter allerede ved den første henvendelsen

Ring til oss på tlf. 23 96 51 71, så hjelper vi deg godt på vei

Er du i tvil om, hvor drømmereisen egentlig skal gå til, så prøv vår nye destinasjons finder

Finn inspirasjon til din neste reise her

  • Trelde Næsvej 95, 7000 Fredericia
  • CVR Nr.: 37555495
  • Tlf: +47 23 96 51 71
  • Mandag – Søndag kl. 10.00-22.00
© 2020 Caribia.no - Alle priser og informasjoner er veiledende, og vi tar forbehold for feil, prisstigninger, endringer og utsolgte elementer (fly, cruise, hoteller m.m) Medlem af Danmarks Rejsegarantifond (Reg. Nr. 2688)