Her kan du lese om alt det praktiske du bør vite om 

Reiser til Karibien, USA & Det Indiske Hav

Vi har samlet noen av de mest relevante F.A.Q.

Hvor mye bagasje kan jeg ha med meg?

Som regel er det tillatt å ha med seg 1 stk. innsjekket bagasje på 20 kg og 1 stk. håndbagasje på 5 kg med seg. Det kan dog være unntakelser hos noen flyselskap. 

Når får jeg tilsendt mitt reisedokument?

Så snart du har akseptert et reisetilbud og betalingen er registrert, setter vi i gang med å booke reisen. Når vi har mottatt samtlige vouchers og E-tickets, setter vi de sammen og sender deg et samlet reisedokument, hvor du finner alle nødvendige opplysninger. Dette er som regel klart i løpet av 3-4 hverdager – dog senest 10 dager før avreise. 

Trenger jeg visum?

Ved reiser utenfor Europa kreves det som regel at man har et visum. Mange land har dog innført gratis turistvisum, som du får ved ankomst.  Du kan alltid spørre din reisekonsulent hos Caribia Travels om du trenger visum til din drømmedestinasjon.

Hvordan kan jeg betale hos Caribia Travels?

Så snart du har akseptert et tilbud, sender vi deg en faktura. I bunnen av denne fakturaen finner du bankopplysingene til Caribia Travels slik at du enkelt kan betale med vanlig bankoverføring. Du kan også betale med kredittkort her på hjemmesiden – vær dog oppmerksom på at det tilkommer et transaksjonsgebyr ved betaling med kredittkort. Størrelsen på gebyret avhenger av hvilken korttype som benyttes. Caribia Travels anbefaler alltid å betale med bankoverføring da dette er gratis for kunden.

Trenger jeg et nytt pass før avreise?

Det er viktig å alltid sjekke passet sitt i god tid før avreise. De fleste land i verden krever at passet skal være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisen. Dersom passet ditt går ut innen 6 måneder etter hjemreisen, kan du bli nektet innreisetillatelse til det gjeldende landet.

Trenger jeg vaksiner før reisen?

Mangel på vaksiner kan resultere i en ødelagt ferie og i verste fall alvorlig sykdom. Det er derfor viktig at du sjekker i god tid før reisen om du bør vaksineres. I mange enten anbefales eller kreves en bekreftelse på at du har tatt nødvendige vaksinasjoner før innreise.

Det kan eksempelvis være vaksiner mot gul feber, hepatitis eller medisin mot malaria. Caribia Travels anbefaler alltid å forholde seg til oppdatert informasjon hos Folkehelsedirektoratet.

Hvilken valuta bør jeg ha med meg på reisen?

Vi anbefaler alltid å ha med seg lokal valuta. Vår erfaring er at det er billigst og enklest å veksle penger hjemmefra. Under hver destinasjon på hjemmesiden kan du se hvilken lokal valuta som benyttes. 

Hva er Caribia Travels´ gjeldende reisevilkår?

Betalingsvilkår, vilkår ved avbestilling og andre viktige oplysninger, finner du under avsnittet “Reisevilkår”, som du se her på siden.

Hvor kan jeg lese om Caribia Travels?

Du kan lese mer om Caribia Travels her på siden “Om oss”.

Jeg finner ingen priser eller ferdige pakkereiser, hva gjør jeg?

Hos Caribia Travels har vi ingen faste “pakker” eller ferdige løsninger. Fos oss er det viktig å sette opp unike og skreddersydde reiser, slik at alle våre kunder får oppfylt deres individuelle ønsker.

En skreddersydd reise betyr at vi sammen med deg, planlegger hele reiseforløpet og så setter vi opp reiseforslag med flyreise, hotellopphold m.m. Alle forslag kan justeres og rettes til, helt til det matcher din drømmereisen. Du kan henvende deg til oss via “Motta tilbud” knappen, skrive eller ringe til oss.  Vi gleder oss til å høre fra deg!

Selger dere reiser til andre destinasjoner enn de som vises på hjemmesiden?

Hos Caribia Travels kan vi skreddersy reiser til alle destinasjoner utenfor Europa.

Finner du ikke akkurat den destinasjonen du leter etter, så kan vi ofte komme med et super tilbud likevel.  Du kan henvende deg til oss via “Motta tilbud” knappen, skrive eller ringe til oss, så får vi oss en hyggelig prat om din drømmereise.

Telefonen er åpen Mandag – søndag kl. 10.00-22.00 +47 23 96 51 71  wp@caribia.no Ring eller skriv til oss, hvis du har spørsmål.

Vi sitter klare til å hjelpe deg.

  • Trelde Næsvej 95, 7000 Fredericia
  • CVR Nr.: 37555495
  • Tlf: +47 23 96 51 71
  • Mandag – Søndag kl. 10.00-22.00
© 2019 Caribia.no - Alle priser og informasjoner er veiledende, og vi tar forbehold for feil, prisstigninger, endringer og utsolgte elementer (fly, cruise, hoteller m.m) Medlem af Danmarks Rejsegarantifond (Reg. Nr. 2688)