Hos Caribia Travels

Skreddersyr vi drømmereisen

Hos Caribia Travels har vi et klart reisekonsept, som er å oppfylle kundene våre sine reisedrømmer og ønsker, gjennom skreddersydde reiser.

Vi har ingen ferdige reisepakker, men vi kan derimot lage en reiseplan, presis som du ønsker den. Vi bestreber oss etter å sette sammen en unik reiseplan hver gang. Det er sjeldent den samme planen som blir skreddersydd, hvilket utgjør en stor del av sjarmen ved vårt reisekonsept.

Skreddersydde reiser er ikke nødvendigvis dyre

Det går an å finne skreddersydde reiser hvor du betaler en høy pris for den spesielle servicen, som reisebyrået må yte. Hos oss er personlig service en selvfølge, og reisen blir ikke dyrere av den grunn. Tvert imot så gjør vi vårt beste for å holde oss innenfor kundens budsjett iforhold til reiseønskene. Vårt mål er å gjøre kundene våre fornøyd, uten at det skal koste ekstra.

Du kan kombinere byer, land og kontinenter, presis som du ønsker.

Går du med et spesielt reiseønske, eller ønsker du bare litt inspirasjon? Så er Caribia Travels en fantastisk mulighet for deg og drømmene dine

 

  • Trelde Næsvej 95, 7000 Fredericia
  • CVR Nr.: 37555495
  • Tlf: +47 23 96 51 71
  • Mandag – Søndag kl. 10.00-22.00
© 2019 Caribia.no - Alle priser og informasjoner er veiledende, og vi tar forbehold for feil, prisstigninger, endringer og utsolgte elementer (fly, cruise, hoteller m.m) Medlem af Danmarks Rejsegarantifond (Reg. Nr. 2688)