ALL-INCLUSIVE I HERLIGE MEXICO

10 NETTERS ALL-INCLUSIVE FRA 23.500,- PP.

Opplevelser i særklasse

image
 • Premium All-inclusive på prisvinnende 5* strandhotell
 • Fortryllende havutsikt fra hotellrommet
 • Hotellet er kun for voksne (+18 år)
 • Perfekt base for utflukter på Yucatan-halvøya
 • Kort reisetid med kun 1 mellomlanding hver vei

MEXICO

 

Velkommen til solrike Mexico, som kommer til å imponere på alle tenkelige plan!

 

Med gode fly og kun 1 kort mellomlanding flyr dere til Cancun med noen av de raskeste rutene fra Norge. Vel fremme blir dere straks kjørt av en privat sjåfør til deres luksuriøse hotell på – Secrets The Vine (5*) – hvor dere blir innkvartert de neste 10 netter i ren og skjær luksus!

 

Yucatan-halvøya i Mexico, hvor Cancun ligger, byr på alt fra unik historie til flott natur og naturligvis de karakteristiske kritthvite sandstrender man kjenner fra Karibien. Halvøya ligger nemlig rett ut mot det karibiske havet, så dere får noe av det beste fra både Karibien og kulturelle Mexico på denne ferien.  

 

Reis f.eks. til Tulum, hvor dere kan oppleve de verdenskjente maya-ruiner. Dere kan også ta en dagstur til Chichen Itza, étt av verdens syv nye vidundere, hvor du kan oppleve den majestetiske og berømte Kukulkan-pyramiden.

 

 

Trenger dere til naturopplevelser så fortvil ikke. Her er nemlig flere cenoter (underjordiske vannhull) som dere kan ta en dukkert i. Cenotene er fortryllende vakre og ikke minst forfriskende. 
Dere har også mulighet for å besøke en av de tre adventureparker – Xplor, Xcaret eller Xel-Ha – hvor bl.a. kajak i grotter, zip-line og snorkling er noe av det dere kan prøve her.

 

Når snakken handler om Mexico, må vi naturligvis også nevne de fantastiske strendene. Noen av våre favoritter er den kilometerlange stranda i Tulum og den ikoniske stranden i Cancun. Her venter det vakre azurblå havet og perfekte hvite puddersandet på at du kommer og nyter sola og de fantastiske omgivelsene. Strendene er brede og lange – perfekt til gå- eller løpeturer langs vannkanten. 

 

Vi kan især anbefale å besøke Yucatan-halvøya i Mexico om sommeren mellom juni og august, hvor dere kan få to svært spesielle opplevelser. Dette er noen av verdens mest unike opplevelser som med garanti kommer til å gjøre inntrykk på deg…

 

 

Når mørket faller på, så gå en tur ned på stranden i Cancun. Hvis dere venter og forholder dere rolig vil dere – helt gratis – kunne oppleve de enorme havskilpaddene kravle opp fra vannet, grave et stort hull i sandet og legge sine egg. Denne fantastiske seansen dere er vitne til kan ta opp mot et par timer, for etter at eggene er lagt vil hun sørge for å dekke hullet godt til og forsvinne ut i dypet igjen. I Cancun har hotellene i samarbeid med regjeringen og diverse organisasjoner inngått en pakt, for å hjelpe til å med å gro bestanddelen av havskilpadder. De graver derfor opp eggene fra sandet, flytter de forsiktig til et “turtle nest”, hvor eggene har de mest optimale omgivelser. Når egget klekkes og havskilpadden har den største mulighet for å overleve turen ut på verdenshavene, blir de satt ut. Faktisk ville kun 1 av 200 overleve, hvis ikke dette ble gjort, så det er virkelig fantastisk å se, hvordan det jobbes for å sikre de vakre havskilpaddene. Hotellet har som regel en liste med tidspunkter for hvor og når det er størst sannsynlighet for å se havskilpaddene – men også for å hjelpe med å sette de små babyene ut i havet på deres livs reise. 

 

 

En annen ytterst imponerende opplevelse er å snorkle med hvalhai. Hundredevis av hvalhaier tar turen ned til kysten ut for Isla Mujeres hver eneste sommer – og dette er din sjanse å komme helt nærme de enorme skapningene. Heldigvis er det ingenting å frykte for disse rolige giganter som typisk er mellom 15 og 25 meter lange og spiser primært plankton. Hvalhaien har et meget karakteristisk utseende og dere vil oppleve at de rolig flyter gjennom vannet  med munnen helt åpen. Vi kan tilby en uforglemmelig 5-timers tur, hvor dere kommer ut og snorkle med de vakre gigantene. Et must-do dere ikke kan gå glipp av hvis dere er i Cancun om sommeren!

Håndplukkede hoteller

image

Har I brug for at komme afsted på en ferie, hvor I bliver vartet op fra start til slut og alt er af højeste kvalitet?

 

I Cancun, som er ligger i den nordlige delen av Yucatan-halvøya, finner dere det super luksuriøse, Secrets The Vine (5*).
Dette vidunderlige resort – kun for voksne – ligger direkte ut til den ikoniske stranden i Cancun. Her er det snakk om en premium all-inclusive opplevelse, hvor det ikke er spart på detaljene! 

 

Secrets The Vine er for dere som ønsker det beste til en utrolig god pris. Ofte får man, hva man betaler for. Her får du mer!

SECRETS THE VINE

 

Midt på den vakre, famøse og kilometerlange stranden i Cancun ligger det luksuriøse Secrets The Vine.
Dette hotellet er et av Secrets-kjedens absolutt beste hoteller, hvor dere kommer til å være omgitt av toppmoderne design, utrolige havutsikt fra samtlige rom samt mange fantastiske fasiliteter. Med Premium all-inclusive konseptet her vild ere få en opplevelse utover det vanlige. Dette er prikken over i’en!

 

 

Secrets The Vine egner seg både til venner som ønsker et virkelig lekkert hotell, men naturligvis også par, som vil ha en romantisk ferie i eksotiske omgivelser.
Her kommer dere aldri til å gå sultne til sengs, for dere kan velge mellom hele 6 forskjellige a-la-carte restauranter, én buffet restaurant og én café som disker opp med allverdens nydelig kaffe og kaker hele dagen lang. I tillegg er det 7 barer på hotellet, hvor dere bl.a. kan nyte godt av pool-baren Sugar Reef! 

 

Når dere skal velge hvilken romtype dere ønsker, så er det om å holde tunga rett i munn. Her er nemlig utallige valgmuligheter.
Noen av de mest populære er Deluxe Ocean View Room, Honeymoon Suite Ocean Front og den helt eminente Master Suite Ocean Front som bl.a. byr på en gigantisk wrap-around balkong med en nærmest uvirkelig utsikt!

 

 

Aktiviteter og fasiliteter er det nok av på Secrets The Vine. Dere kan bl.a. nyte 3 ulike infinity pools, stort og treningssenter med allverdens utstyr, daglig underholdning, fotball, yoga, drink leksjoner, bordtennis, vandaerobic, beach og pool volleyball samt mye mye mer. Det skal med andre ord godt gjøres å kjede seg på Secrets The Vine.

Når dere bor på Secrets The Vine har dere også et optimalt utgangspunkt til å utforske livet utenfor de luksuriøse rammene.
I gåavstand fra hotellet er det både billig og praktisk offentlig transport, butikker, shoppingsentre, restauranter og natteliv. 

 

 

I tillegg er det mulighet for å både arrangere turer og utflukter på hotellet eller på egen hånd. Vi kan varmt anbefale dere en dagstur ut til de spektakulære maya-ruiner i Tulum, adventureparkene Xplor, Xel-Ha og Xcaret, seiltur ut til paradisøya Isla Mujeres eller en tur ut til et av verdens mest ettertraktede paradis for dykkere – Cozumel.

 

Mulighetene er uendelige i Mexico – start eventyret på Secrets The Vine!

Priser

Fra priser per person

Vinter 32.900,- 24.900,- Ring for priser
Forår 31.500,- 23.400,- Ring for priser
Sommer 31.500,- 23.400,- Ring for priser
Efterår 31.500,- 23.400,- Ring for priser
 • - Prisen er for 1 person i et enkeltrom
 • - Prisen er pr. person for 2 personer i et delt dobbeltrom
 • - Ring til oss for priser, hvis dere er mer enn 3 personer


Forbehold

Prisene som er oppgitt er basert på den laveste prisen i perioden. Den endelig pris vil avhenge av ledig kapasitet på valgte reisedatoer samt eventuelle prissvigninger.
På visse tider av året kan det være betydelige utsving i prisen alt ettersom hvilken sesong man reiser i og når man bestiller reisen i forhold til avreise.

Vær spesielt oppmerksom på at prisene i ferier som f.eks sommerferie, vinterferie, høstferie, påsken og over jul og nyttår notorisk sett er høyere enn resten av året.
Dersom dere skal reise i en av disse periodene bør reisen bestilles så tidlig som mulig (ca. 10 - 11 måneder før avreise), for å få den beste pris.

Vi tar forbehold for utsolgte elementer som f.eks fly og hoteller, samt skrivefeil.

ALT DETTE ER INKLUDERT

 • Fly fra Oslo (OSL) til/fra Cancun (CUN)
 • Privat transfer fra Cancun Lufthavn til/fra Secrets The Vine
 • 10 netters opphold på Secrets The Vine (5*)
 • Innkvartering i Deluxe Ocean View Room
 • 24-timers Premium All-Inclusive
 • Unlimited Luxury® på Secrets The Vine
 • Flyskatter og avgifter

DETTE ER IKKE INKLUDERT

 • Reise- og Avbestillingsforsikring
 • Fly fra/til annen lufthavn (kan bestilles mot pristillegg)
 • Utflukter og lommepenger
 • Trelde Næsvej 95, 7000 Fredericia
 • CVR Nr.: 37555495
 • Tlf: +47 23 96 51 71
 • Mandag – Søndag kl. 10.00-22.00
© 2020 Caribia.no - Alle priser og informasjoner er veiledende, og vi tar forbehold for feil, prisstigninger, endringer og utsolgte elementer (fly, cruise, hoteller m.m) Medlem af Danmarks Rejsegarantifond (Reg. Nr. 2688)