LUKSUSREISE TIL USA & BAHAMAS

DEN ULTIMATIVE FERIEN FRA 38.950,- PP.

Opplevelser i særklasse

image
 • Opplev ikoniske Miami Beach fra første parkett
 • Utforsk piratmuseer og de vakre strender i Nassau
 • Bo på 2 av Bahamas' mest luksuriøse all-inclusive hoteller
 • Love Nest Suite® med egen personlig butler på Sandals Emerald Bay
 • Svøm med de ikoniske grisene ved Pig Island på Bahamas

FLORIDA & BAHAMAS

 

Kunne du tenkt deg en reise hvor du kombinerer to vidt forskjellige reisemål?
USA, nærmere betegnet Florida, og Bahamas byr på en optimal miks av adrenalinfremkallende opplevelser, fantastisk shopping, lekre restauranter og noen av verdens beste og mest ikoniske strender.

 

Miami er en by de fleste kjenner til, men mange vet egentlig ikke hvor mye man faktisk kan oppleve i området.
Byen er naturligvis kjent for den ikoniske stranden Miami Beach, og for et forholdsvist vilt natteliv for de som ønsker det. Men ikke langt fra den avslappende storbyen kan dere bl.a. ta turen ut på Airboat Rides over sumpen fylt med krokodiller og alligatorer i Everglades National Park, eller kjøre ned til stemningsfylte Key West, suse rundt i diverse fornøyelsesparker i Orlando eller besøke de flotte strendene i det vestlige Florida.

 

 

Ca. 300 kilometer fra Miami ligger ett av Karibiens mest kjente land – Bahamas.
Kjent for sine perfekte postkort-strender, overdådige yachts, dykking i toppklasse og det solrike været året rundt. Dette er et sant paradis!

 

Bahamas består av hundredevis av øyer, hvor kun en liten håndfull av de er bebodd. Noen av de mest kjente øyer er Nassau, Exumas, Eleuthera, Abacos m.fl.
Nassau er hovedstaden på Bahamas og er bl.a. hjemsted for spennende piratmuseer, fantastiske strender og et koselig byliv.

 

 

Ett av de absolutt mest spektakulære steder på Bahamas er Exumas Islands.
Ikke nok med at strendene og omgivelsene er nærmest uforståelig vakre, atmosfæren er laid back og menneskene her får deg til å senke skuldrene, så er det også her dere finner Pig Island. Her kan du som det eneste stedet i verden – 365 dager om året – få fornøyelsen av å bade, kose og kjæle med de ville grisene. Grisene bor nemlig på Pig Island og selvom det er mange historier om hvordan de kom seg ut dit, så er en ting sikkert at de er de eneste som bor der nå. Gjensynsgleden for de små og store grisebassene er stor og det er en sann fornøyelse og seile ut til de. Et absolutt must do!

 

Vil du mot på og lyst til å oppleve de morsomme og nysgjerrige grisene?
Så reis til Bahamas med Caribia Travels!

Håndplukkede hoteller

image

Hos Caribia elsker vi rett og slett luksus til gode priser, og det er akkurat det dere får i dette tilbudet.

 

Reiseforslaget inkluderer alt fra et nydelig 4-stjernet hotell – med en av Miami’s lengste swimmingpools, til to hoteller på Bahamas som byr på ultra luksus i form av deres Luxury Included®  konsept, hvor det bl.a. er gratis dykking for sertifiserte dykkere, 10-11 gourmet restauranter på hvert hotell og romtyper/suiter i absolutt verdensklasse!

 

Her får du en ferie hvor dere blir vartet opp fra start til slutt.
Vi har i tillegg krydret eventyre på Sandals Emerald Bay på Exumas, så dere får tilknyttet en privat butler til rommet deres.

Første stopp som venter dere på drømmereisen er ikoniske Miami Beach.
Her sjekker dere inn The National Hotel – An Ocean Front Resort, og får det absolutt beste utgangspunktet for å både nyte stranda og de mange gode restauranter og butikker i nærheten.

 

 

Etter noen dager i storbyen flyr dere med direktefly rett ut til øya Nassau, hovedøya på Bahamas.
Her blir dere hentet i lufthavnen og kjørt direkte til det historiske og utrolig flotte hotellet Sandals Royal Bahamian Resort & Offshore Island.
Og nå lurer du nok på hvorfor hotellet heter “Offshore Island”.. Forklaringen er at hotellet har sin helt egen private øy, som dere kan komme ut til på en dagstur – naturligvis uten beregning!

 

 

Sandals Royal Bahamian er et romantisk og aktivitetsrikt resort, som selvfølgelig ligger helt ut til det turkisblå Karibiske Hav.
Her kan dere nyte de enorme bassengene som har åpent døgnet rundt, dem imponerende swim-up baren, spise på en av de 10 restaurantene eller kose deg med en drink fra en av de mange barene.  Ta dere ut tur uti en liten hobiecat eller nyt de vakre kveldene på deres balkong. Spaen på hotellet, The Lane Spa®  tilbyr dessuten deilige spabehandlinger mot et pristillegg.

Best av alt – hotellet er kun for voksne par!

 

 

Fra spennende og pulserende Nassau til rolige Exumas.
Her kommer dere igjen ut til en øy som også kan by på fantastiske kritthvite strender, svaiende palmer, heftig vannsport og naturligvis spektakulær dykking. Men det vil oppleve en roligere øy hvor det kjennes som om at tiden går litt saktere og det er bedre tid til å nyte livet. Det er selvfølgelig også her dere kan komme ut til de ikoniske svømmende grisene på Pig Island. 
Dere sjekker inn på det luksuriøse Sandals Emerald Bay Golf, Tennis & Spa Resort hvor det venter dere 5 fantastiske dager i paradis. 

 

 

Sandals Emerald Bay ligger rett ut til den perfekte stranda Emerald Bay. Dette ultra luksuriøse hotellet kan oppfylle de fleste ønsker når man drømmer seg bort til Bahamas. Her får dere nærmest uendelige aktivitetsmuligheter, lekre rom og suiter, personlig butler, utallige restauranter og eminent service fra det ytterst dedikerte og topptrente personalet. Dette er i våre øyne det perfekte hotell!

 

 

På Sandals Emerald Bay kan dere også fritt teste golftalentet på en utrolige 18-hulls banen, som strekker seg langs det azurblå havet, ta dere en løpetur langs stranden eller trene i hotellets moderne treningssenter, få kulinariske opplevelser i en av de mange restauranter eller helt gratis leke dere på vannski, wakeboard eller i tube etter speedbåten.

I dette reiseforslaget har vi inkludert innkvartering i en Beach House Oceanview One Bedroom Butler Suite, hvor dere får tilknyttet en privat butler, som sørge for at dere får det meste ut av deres opphold på Sandals Emerald Bay.

Priser

Fra priser per person

Vinter Hoteller kun for par 39.950,- Hoteller kun for par
Forår Hoteller kun for par 38.950,- Hoteller kun for par
Sommer Hoteller kun for par 38.950,- Hoteller kun for par
Efterår Hoteller kun for par 38.950,- Hoteller kun for par
 • - Prisen er for 1 person i et enkeltrom
 • - Prisen er pr. person for 2 personer i et delt dobbeltrom
 • - Ring til oss for priser, hvis dere er mer enn 3 personer


Forbehold

Prisene som er oppgitt er basert på den laveste prisen i perioden. Den endelig pris vil avhenge av ledig kapasitet på valgte reisedatoer samt eventuelle prissvigninger.
På visse tider av året kan det være betydelige utsving i prisen alt ettersom hvilken sesong man reiser i og når man bestiller reisen i forhold til avreise.

Vær spesielt oppmerksom på at prisene i ferier som f.eks sommerferie, vinterferie, høstferie, påsken og over jul og nyttår notorisk sett er høyere enn resten av året.
Dersom dere skal reise i en av disse periodene bør reisen bestilles så tidlig som mulig (ca. 10 - 11 måneder før avreise), for å få den beste pris.

Vi tar forbehold for utsolgte elementer som f.eks fly og hoteller, samt skrivefeil.

ALT DETTE ER INKLUDERT

 • Fly fra Oslo (OSL) til Miami (MIA)
 • 4 netter på The National Hotel - An Ocean Front Resort (4*)
 • Innkvartering i Standard Room
 • Fly fra Miami (MIA) til Nassau (NAS)
 • 5 netter på Sandals Royal Bahamian (Luxury Included®) - PREMIUM ALL INCLUSIVE
 • Innkvartering i Windsor Oceanview Club Level Suite (Club Sandals)
 • Fly fra Exumas (GGT) til Oslo (OSL)
 • 5 netter på Sandals Emerald Bay (Luxury Included®) - PREMIUM ALL INCLUSIVE
 • Innkvartering i Beach House Oceanview One Bedroom Butler Suite (Love Nest Suite®)
 • Aktiviteter som bl.a. gratis golf, gratis dykking (sertifiserte dykkere), gratis vannsport m.m på Sandals hotellene
 • Lufthavnstransport til og fra begge hoteller på Bahamas
 • Flyskatter og avgifter

DETTE ER IKKE INKLUDERT

 • Reise- og Avbestillingsforsikring
 • Utflukter og lommepenger
 • Innsjekket bagasje på fly fra Miami til Nassau, og fra fra Nassau til Exumas (ca. 25 USD pr. stk. pr. strekning)
 • Resort Fee i Miami
 • Trelde Næsvej 95, 7000 Fredericia
 • CVR Nr.: 37555495
 • Tlf: +47 23 96 51 71
 • Mandag – Søndag kl. 10.00-22.00
© 2020 Caribia.no - Alle priser og informasjoner er veiledende, og vi tar forbehold for feil, prisstigninger, endringer og utsolgte elementer (fly, cruise, hoteller m.m) Medlem af Danmarks Rejsegarantifond (Reg. Nr. 2688)